Akçaabat Bayramlaştı

Akçaabat Bayramlaştı

Akçaabat’ta Ramazan Bayramı münasebetiyle geleneksel bayramlaşma töreni düzenlendi.

 

AKÇAABAT BAYRAMLAŞTI

AKÇAABAT BAYRAMLAŞTI

Akçaabat’ta Ramazan Bayramı münasebetiyle geleneksel bayramlaşma töreni düzenlendi.

Belediye Başkanlığı önündeki Atatürk Parkında düzenlenen bayramlaşma törenine Ak Parti Trabzon Milletvekilleri Dr. Adnan Günnar ve Salih Cora,, Akçaabat Kaymakamı Dr. Soner Şenel, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, İlçe Emniyet Müdürü Volkan Özeren, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Selçuk, Belediye Başkan Yardımcıları Ali Güngör ve Serkan Özdemir, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, MHP İlçe Başkanı Adem Çelik, CHP İlçe Başkanı Musa Hacıoğlu, Ak Parti Kadın  Kolları Başkanı Satu Şahin ve yönetimi, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Çavuş ve yönetimi,  İlçe Müftüsü Ramazan Tekin, Akçaabat Belediyesi eski Belediye Başkanı Şefik Türkmen, STK Temsilcileri, belediye meclis üyeleri, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Büyük bir kalabalıkla gerçekleştirilen toplu bayramlaşma töreninde herkesle tek tek ilgilenen Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, tüm vatandaşların Ramazan Bayramını kutlayarak bayramların sevgi ve bütünlüğü simgelediğini ifade ederek bayramların küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği günler olduğunu belirtti. Bayram dönemlerinde trafik akışının hem şehir içlerinde, hem de karayollarında oldukça arttığını ifade eden Başkan Ekim, "Vatandaşlarımızın dikkatli olmalarını temenni ediyorum. Böylesine güzel ve anlamlı günler acılara dönüşmesin." ifadelerini kullandı.

Akçaabat Kaymakamı Dr. Soner Şenel ise Ramazan Bayramı’nın tüm İslam alemine birlik, beraberlik, barış ve huzur getirmesi temennisinde bulundu.

Toplu bayramlaşma töreninden sonra Akçaabat Belediyesi tarafından programa katılan herkese çeşitli ikramlarda bulunuldu.

1-463.jpg

2-513.jpg

3-436.jpg

4-376.jpg

5-314.jpg

7-203.jpg

8-166.jpg

9-139.jpg

 

11-103.jpg

12-078.jpg

13-074.jpg

14-066.jpg

15-058.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler