Akçaabat arıcılık kursu başladı

Akçaabat arıcılık kursu başladı

Akçaabat arıcılık kursu başladı

 

 Akçaabat Ziraat Odası Başkanlığı Akçaabat İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü , Halk Eğitim Müdürlüğü ve Akçaabat Bal Üreticileri Birliği ortak girişimi ile düzenlenen arıcılık kursu 12 Şubat’ta Akçaabat Ziraat Odası eğitim salonunda başladı. Arıcılara kurs kapsamında 72 Saat sürecek eğitim verilecek.

Kurs için kurumlara başvuru yapan 45 üreticiden katıldığı 2019 ‘un 1. Arıcık kursu Akçaabat Ziraat Odası eğitim salonunda İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü teknik personeli Abdulkadir  ŞEN eğitiminde başladı. Gelen yoğun talepler üzerine ikinci arıcılık kursu üreticilerin talebine göre Akçaabat Ziraat Odası eğitim salonunda yapılacak olan 2. Arıcılık kursuna katılmak isteyen üreticilerin Akçaabat Ziraat Odası ve Akçaabat Halk eğitim Müdürlüğü’ne müracaat etmeleri gerekmektedir.
 

Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet Eyüpoğlu ;Tarımsal ve hayvansal üretimin tüm dallarında eğitimler düzenleyerek üretimimizi bilimsel temeller doğrultusunda yaparak tüketicileri sağlıklı gıda sunmayı hedeflerken doğru yöntemlerle daha fazla üreterek üreticilerimizin gelir ve refah seviyelerini yükseltmeyi hedefliyoruz.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler