Akbulut" Türkiye İyi Olacak"

Akbulut" Türkiye İyi Olacak"

Akbulut" Türkiye İyi Olacak"

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Adayı Osman Akbulut, Akçaabat'ta partisince düzenlene iftar programında konuştu. Türkiye'nin iyi olması için yola çıktıklarını ifade eden Akbulut "Türkiye İyi Olacak" dedi.

Osman Akbulut  "Malumunuz olduğu üzere 24 Haziran seçimleri bir erken seçim değil, baskın seçimdir. Amaç ise İYİ Parti’yi seçimlere sokmamaktı. Ancak; Partimiz A, B, C planlarını yapmış, kendisine kurulacak her türlü tertip ve tezgâhları hesaplamış ve günü geldiğinde oyunların hepsini boşa çıkarmıştır. Partimiz 81 ilde teşkilatlanmış, her türlü seçime hazır, bütün ekipleriyle sahada olan iddialı bir partidir. İYİ Parti’ye uygulanan her türlü medya ambargosunun arkasında İYİ Parti korkusu yatmaktadır. Çünkü İYİ Parti kurulmuş, dengeler değişmiş, iktidarın tek kale maç yapma dönemi sona ermiştir. Milletimiz için yepyeni bir alternatif ortaya çıkmış, Türk siyasetine yepyeni bir soluk gelmiştir. İYİ Parti Teşkilatlarının bu kadar hızlı ve başarılı oluşunun ardındaki yegane sebep; uzun yıllardır ülkemizin iç ve dış politikası ile ilgili alınan yanlış kararlar, bu kararların oluşturduğu kaos ortamı ve tüm olumsuz gidişattan bir an evvel kurtularak ülkemiz insanını hak ettiği yere taşımaya olan özlemimizdir. İşte bu özlem bizleri her sabah bir sonraki sabahın ilk saatlerine kadar sahada sizlerle yorgunluk hissetmeden buluşturmaktadır"dedi.

Sürekli sahada olduklarını belirten Akbulut " Saha çalışmalarında halkımızla yaptığımız birebir görüşmelerde tespit ettiğimiz bölgemizin başlıca sorunlarını çok iyi biliyoruz. Ancak çözüm yollarını da biliyoruz ve projelerimizle geliyoruz. Şehrimizin gelişmesi ve büyümesi için elzem olan Güney Çevre Yolu’nun bir an önce yapılmasıdır. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Sayın Koray Aydın’ın Bakanlığı döneminde projesi hazırlanan Güney Çevre Yolu, ne yazık ki AKP iktidarı döneminde tam 16 yıl boyunca rafa kaldırılmıştır. Güney Çevre Yolu’nu yapmak inşallah İYİ Parti’ye nasip olacaktır. Bir diğer önemli projemiz Trabzon’a hızlı tren projesidir. İktidar yıllar yılı Trabzon’u hızlı tren getiriyorum diye avutmuştur. Geriye dönüp baktığımızda Trabzon’a hızlı tren getirme konusunda bir arpa boyu yol almadığı ortaya çıkmıştır ; biz bu projeyi de sonuçlandıracağız" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler