Akbulut, Proje Üreteceğiz"

Akbulut, Proje Üreteceğiz"

Akbulut, Proje Üreteceğiz"

İYİ Parti Trabzon Milletvekili adayı Hüseyin Koloğlu, evrak problemi nedeniyle milletvekili adaylığını sürdüremedi.  Koloğlu’nun yerine Akçaabat'tan Osman Akbulut geldi. İYİ Parti Trabzon Milletvekili adaylığında 2. Sıranın yeni sahibi olan Akbulut, Akçaabat'ta ve bölgeye hizmet etmeye aday olduğunu belirtti.

Sitemiz ofisini ziyaret eden Akbulut, İyi Parti'nin ülke için bir umut haline geldiğini söyledi. Akbulut "Biz genel Başkanımız Meral Hanım önderliğinde yeni bir umut olarak ola çıktık. Bunun içerisinde sevgi, barış, huzurun ön planda olduğu bir hareketiz. İnsanlarımızın bizden bu yönde beklentileri olduğunu görüyoruz. Şimdi seçim beyannamemiz hazırlandı ve sosyal kesimin hepsine hitap eden, ülkemizin bütünlüğünü koruyan, ama yerelde de birebir insanlara dokunan bir seçim beyannamemiz var. Bölgemizde zaten bildiğimiz, eksik olan ihtiyaçların giderilmesi yolunda hazırladığımız projelerimizi Trabzonlularımızın önüne koyacağız. Önemli olan konuşmak değil, proje üretmek ve projeleri takip edip hayata geçirmektir. Trabzon'da en büyük eksiğimiz proje üretmekte yetersiz olmaktır. Biz projelerimizi ortaya koyarak yürüyeceğiz. Trabzon'da özellikle turizm ayağı çok önemli. Trabzon'un en önemli kaynağı turizm ama alt yapımız maalesef eksik. Allah'ın bize bahsettiği doğal güzelliğimiz var. Tarihi yerlerimiz var. Altyapı eksik olunca mevcudumuzu da dolaşamıyoruz. Öncelikle turizm altyapısını en iyi şekilde projelendirip hayata geçirmek için çalışacağız" dedi.

Trabzon'un tüm sorunlarını yakından bildiğini ifade eden Osman Akbulut "Trabzon'un ekonomisinin yanı sıra trafiğin de başlı başına bir sorun olduğunu görüyoruz. Bu sorunun çözümü çevre yolunun yapımı ile ancak olur.  Sayın Koray Aydın'ın bakanlık dönemimde çevre yolu için proje yapılmıştı fakat o günden beri üzerine duran olmadı. Trabzon'un sosyal ve ekonomik olarak önünü açacak olan çevre yoludur. Çevre yolu geç kalmış bir projedir ve biz bunu gerçekleştireceğiz"

Gençlere özel önem verdiklerini ifade eden Akbulut " Geleceğimizi  emanet edeceğimize özel bir ayıracağız. Milli eğitim siyaset üstü bir kurum olmalıdır. Tüm partilerin görüşünü alarak bir mutabakat yapacağız. Bugün eğitimde Türkiye'nin sınıfta kaldığını söylemek yanlış olmaz.  Çok sayıda üniversitemiz oldu. Bunları hayata geçirenlere buradan teşekkür ediyorum. Kim ne hizmet etmişse teşekkür ediyoruz. Ama bu üniversiteleri kaliteli ve özgür hale getirmeliyiz. Türkiye bilgi çağını yakalayıp bunu üretime dönüştürmeliyiz. Sadece üniversite açmakla bu olmaz. Ayrıca üniversiteler için miadını dolduran YÜK kaldırılmalıdır. Bunu genel başkanımız da açıkladı. Bizim dönemimizde YÖK'ü kaldıracağız" şeklinde konuştu.

Trabzon özelinde mera sorunun başlı başına bir sorun olarak gördüklerini ifade eden Milletvekili Adayı Osman Akbulut "Mahalle ve yaylalarımızda  mera sorunu halen devam etmektedir. Bu turizmi de olumsuz etkilemektedir. Bu alanları yüz yıllardır kullanan insanlarımızı mağdur etmeden bir çözüm bulmalıyız. Yaylalarımızın beton yığını hale gelmesinin önüne geçmeliyiz" dedi.

Siyaseten hizmet üreten herkese bir teşekkür  borcumuz vardır.  Biz Trabzon'a hizmet için yola çıktık. Eksik olanları tamamlamak için buradayız. Akçaabat hizmet alımında geri düştüğünü görüyoruz. Proje üreterek Akçaabat'ın hizmet almasını sağlamalıyız. Biz iyi Parti olarak 6 aday ve diğer aday adaylarımız ile adaymış gibi çalışıyor ve sahadayız. Bir ekip ruhu var. Biz de 1. sıra . sıra ayrımı yok. Hepimiz birlik içerisinde hizmet üretmeye adayız. Problemleri çözmeye, çözüm üretmeye adayız" şeklinde konuştu.

osman-akbulutaa.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Haberler