Akbulut en büyük projesini son gün açıkladı

Akbulut en büyük projesini son gün açıkladı

Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Akbulut en büyük projesini son gün açıkladı

 

5 YILDA 5000 İSTİHDAM

Akbulut: “Turizme yönelik doğru hamlelerle, tarımda ve hayvancılıkta atılacak adımlarla, yatırımcıyı Akçaabat’ı getirecek çalışmalarla 5 yıl boyunca her yıl 1000 kişiye sağlanacak istihdamla birlikte 5 yılın sonunda 5000 kişiye istihdam sağlayacağız. Bunun sözünü veriyoruz.”

 

İYİ Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Akbulut, Akçaabat’ın 31 Mart’ta 25 yılın devamını ya da değişimini tercih edeceğini söyledi. Yanlış projelerle ve atılmayan adımlarla Akçaabat’ın bu zamana kadar kaybettiğini söyleyen Akbulut “İstihdamı arttıracak ve ilçemizi geliştirecek proje, kararlılık, azmi taşıyoruz. Ne kimsenin işaretiyle aday olduk ne birilerinin devamıyız. Akçaabat’ın desteğiyle göreve gelecek ve Akçaabat’ı Akçaabatlılarla yöneteceğiz.” dedi.

İstihdamın öncelikli amaçları olduğunu kaydeden Akbulut “Projemiz, ekibimiz hazır. 5 yıl boyunca her yıl en az 1000 kişi olmak üzere 5 yılın sonunda ilçemizde en az 5000 kişiyi iş sahibi yapacağız. Bunun sözünü veriyoruz. Bu sözümüzü yerine getirmek için çok çalışacağız. Halkımız bize güvensin. Bu güveni boşa çıkarmayacağız. Temel sorunumuz işsizliği çözeceğiz.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler