Akbulut "Akçaabat Spor Şehri Olacak"

Akbulut "Akçaabat Spor Şehri Olacak"

Akbulut "Akçaabat Spor Şehri Olacak"

Akçaabat’ı spor şehri yapacağız

İYİ Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Akbulut, Akçaabat’ın sporda geri kaldığını ve 31 Mart’tan sonra bu geri kalmışlığı gidereceklerini söyledi. Akçaabat’ın birçok spor dalında önemli bir geçmişe sahip olduğunu belirten Akbulut “Akçaabat kültür, sanat, turizm şehri olduğu kadar da spor şehridir. O nedenle biz Akçaabat’ı kültür, sanat, turizm ve spor şehri olarak tanımlayacağız.” dedi.

Trabzon Off Road Kulübünün (TROFF) konuğu olan Akbulut, bilgi aldığı off roadın Akçaabat’a ve Trabzon’a kazanımlarını dinledi. Sporun gelişmesi için tüm spor dallarına destek verilmesi gerektiğini kaydeden Akbulut “Belediyenin en önemli amaçlarından biri de bulunduğu yerdeki spora destek vermesidir. Spor, gençlerimizin geleceğini hazırlayan en önemli unsurdur. Biz, üzerimize düşeni yerine getireceğiz.” diye konuştu.

Akçaabat’ın futbol açısından da önemli bir mazisinin olduğunu kaydeden Akbulut şöyle devam etti: “Elbette ki spor futboldan ibaret değildir. Ancak spor dalları içerisinde geniş bir yer tutan futbolumuz da Akçaabat’ımızda istenilen noktada değil. Sahalarımız kapatıldı, yerine yenileri yapılmadı. Futbol takımlarımız kapandı. Mevcutlarının da şartları iyi değil. Akçaabat’ımızı temsil eden tüm spor dallarımız bizimle birlikte başarıya ulaşacaktır.”

“AKÇAABAT KORUPARK” PROJESİ…

Sporu tüm halka yayma hedeflerinin olduğunu söyleyen Akbulut “Projelerimiz arasında hem sahilimizde hem de oluşturacağımız Akçaabat Korupark alanımızda halkımızı sporla buluşturacağız. Akçaabat’ımızda projemizde belirttiğimiz alanda Korupark’ı gerçekleştireceğiz. Bu alanda yürüyüş, dinlene ve koşu parkurları olacak. Vatandaşlarımız doğanın huzurunda keyifle spor yapacak, dinlenecek… Akçaabatlı mutlu olacak.” ifadelerini kullandı.

akcaabat-akbulut.jpgakcaabat-akbulut1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler