AK Parti'den Vefa Örneği

AK Parti'den Vefa Örneği

AK Parti'den Vefa Örneği

AK Parti Akçaabat’tan Vefa

Adalet ve Kalkınma Partisi Akçaabat İlçe Başkanlığı’nca partinin kurucu üyelerine birer plaket verilerek onure edildi.  Akçaabat Saray Restaurant’ta düzenlenen geceye, AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, AK Parti Akçaabat belediye Başkan Adayı Osman Nuri Ekim, eski ilçe başkanları Osman Çavuş ve Osman Parlayan, kurucu üyeler ve parti yöneticileri katıldı.

 

Günnar “Biz siz PKK’lısınız demiyoruz”

Gecede konuşan AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, seçimlerin önemine değindi. Günnar “Bugün Türkiye’nin önünü kesmek isteyenler, Kandil’den talimat alaıpta birçok vilayette aday göstermeyen HDP’nin desteklemiş olduğu diğer siyasi partinin seçmenlerine biz “siz PKK’lısınınz” demiyoruz. Ama senin partinin lideri PKK’nın temsilcisi olduğundan çekinmeyen, PKK’dan talimat alan HDP ile masa başına oturup AK Parti’yi ve MHP ile kurmuş olduğu Cumhur ittifakını devirmek için çalışmıyor mu? Bunu görmüyor musun” dedi.

Ekim Akçaabat’a Çok Şey Katacak

Osman Nuri Ekim'in  Akçaabat’a çok şey katacağına inandığını ifade eden Günnar “Osman Nuri Ekim kardeşimiz kendisini yetiştirmiş bir mühendistir. Akçaabat’a çok şey katacağına inanıyorum. Osman Nuri hem Akçaabat belediye başkan yardımcılığında hem de Büyükşehir belediye meclisinde kendisini ispat etmiş, dürüst, namuslu ve başarılı bir kardeşimizdir. Osman Nuri Ekim’i Akçaabat’ Recep Tayyip Erdoğan tayin etti. Akçaabat’a, teşkilata, kanaat önderlerine, milletvekillerine sordu ve neticede Osman Nuri Ekim’i aday gösterdi. Osman Nuri Ekim’le birlikte Recep Tayyip Erdoğan’ı yani Türkiye’yi bitirmek isteyenlere karşı AK Parti’ye oy vermeyecekleri ikna etmektir bizim görevimiz. Samimiyetle çalışmamız lazım. Yapmış olduğumuz hizmetleri hatırlatmamız lazım” dedi.

25 Yılda Kamburu Olmayan Başkan

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen’i 25 yıl Akçaabat’a hizmet ettiğini ve arkasında bir şaibe bırakmadığını ifade eden Günnar “Şefik abi Akçaabat’ta 25 yıl hizmet etti. Sen 25 yıl bir görevde kalacaksın ve kamburun olmayacak. Bu kolay iş değil. Şimdi AK Parti’nin adayını birisinin yeğeni diye uydurma bir şeyle mi eleştireceksin. Böyle siyaset olmaz” dedi.

Ekim “Birlikte Çok Çalışıp Akçaabat’ı daha yaşanılabilir Kılacağız”

Gecede konuşan Cumhur ittifakı Akçaabat Belediye başkan Adayı Osman Nuri Ekim, Akçaabat’ın daha yaşanılabilir kılmak için çalışacaklarını ifade etti. Ekim “Tevazu, samimiyet ve gayret bizim için öncelikli hedefimiz olacaktır. Şehirler sürekli gelişen ve geliştikçe de ihtiyaçları artan varlıklardır. Biz de bu gelişmeleri takip ederek ihtiyaçlarımızı gidermek ve daha yaşanılabilir bir Akçaabat için çalışacağız. Akçaabat için güzel projelerimiz var. Bunları hayata geçirmenin gayreti içinde olacağız. Her yaptığımız çalışmanın merkezinde insan olacak, halkımız, vatandaşımız olacak” dedi.

 

Altıntepe “Biz Vefalı Bir Partiyiz”

 

Gecede konuşan İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, partinin kuruluşunda ve Akçaabat teşkilatının oluşmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, geçmişi unutmayan bir anlayış içerisinde olduklarını ifade etti. Altıntepe “Bu akşam partimizin kurucu üyeleriyle bir araya gelerek onları unutmadığımızı ve aramızdaki sevgi bağlarını güçlendirmek istedik. Biliyoruz ki sizin cesaretli, yürekli duruşlarınız olmasaydı.  Geçmişte görev yapan abilerimiz kardeşlerimiz sayesinde biz bu görevlere geldik. Sizleri unutmak olmazdı. Biz vefalı bir partiyiz. Bu millete hizmet edeni, bu milletin derdini dert edinin unutmamız mümkün değildir” dedi.

Gecece seçim çalışmaları ile de bilgi veren Altıntepe, gece gündüz çalıştıklarını ve Akçaabat’ta en yüksek oyu almak için çalıştıklarını ifade etti. Altıntepe “Biz tüm arkadaşlar, belediye başkan adayımız, meclis üyelerimiz, Cumhur ittifakı olarak sahadayız. Gece gündüz çalışıyoruz. Sıkılmadık el, girilmedik gönül bırakmayacağız. Akçaabat’ta en yüksek oyu olmak için çalıyoruz ve bunu da gerçekleştireceğiz” dedi.

Osman Çavuş “AK Parti’yi millet kurdu”

Gecede söz alana AK Parti Akçaabat eski ilçe başkanı Osman Çavuş, AK Parti’yi milletin kurduğunu ifade ederek, “O dönemlerde çeşitli entrikalarla partiler kapatılıyordu. Böyle bir dönemde biz 11 arkadaş AK Parti binasını satın aldık. O dönem insanlar korkutulmuş, bu parti de kapatılacak mı diye partiye üye olmaktan korkuyorlardı. Ama millet yeter artık dedi ve AK Parti’ye sahip çıktı. O günden bu güne her girdiği seçimi de alnının akıyla kazandı.  Çünkü bu parti millet kurmuştu. Böyle bir partide hizmet ettiğim için mutluyum” dedi.

 

Her şeyimi Bu Şehir İçin Verdim.

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen ise, 25 yıl bilgi deneyim ve becerisini bu şehir için harcadığını ifade etti. Başkan Türkmen “25 Yıl Akçaabat’a hizmet ettik. Yanlışlarımızda olabilir. Ama çalmadık, çırpmadık, çaldırmadık, menfaat sağlamadık, milletin malını, milletin emanetini en iyi şekilde korumaya çalıştık” dedi.

Osman Nuri Ekim’i Bir kaç yıl önce tanıdım.

Başkan Türkmen, Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Ekim ile ilgili çirkin iddiaların dolaştığını da açıklayarak “Şimdi bazıları çıkmış diyor ki, Osman Nuri Şefik Türkmen’in devamıdır. Bakın yüzü burada kendisine şunu söyledim. Bana sorduklarına cevap veririm, ama seni hiçbir zaman yönlendirmem. Ben kendi oğlumu bile yönlendirmem. Oğlum iyi bir eğitim almış bir kişidir. Onu bile yönlendirmem. Osman Nuri Ekim de iyi bir eğitim almış. Niye yönlendirmem, çünkü onlar benden daha iyi eğitim almış kişiler. Onlar yeni bilgilerle donatılmış. Çağın ihtiyaçlarını daha iyi anlayabilir. Osman beye ilk baştan bunu söyledim. Hiçbir belediye başkanı yönlendirilmez, böyle bir şey olmaz. Biz ancak sana yardımcı oluruz. Tecrübemiz var, ihtiyaç duyulursa tecrübemizi sizinle paylaşırız. Fakat son kararı verecek sizlersiniz dedim. Bir takım insanlar çıkıp Şefik Türkmen yeğenini koydu yerine diyorlar, yok öyle bir şey. Osman Nuri benim yeğenim falan değil. Keşke olsaydı. Osman Nuri Ekim’i bir iş dolayısıyla tanıdım. 2012 yıllarında tanıdım. 5 yıl önce de onu meclise aldık. İnsanlar nasıl yalan konuşuyor. Hayret ediyorum” şeklinde konuştu.

Yanlış Adamlar Çok Cesurlar

Şefik Türkmen, kendisine karşı olan kişilerin cesurca hareket ettiğini belirterek “üzülüyorum. Yanlış adamlar çok cesur. Yalan yanlış ifadeler kullanıyorlar ve benim yerin dibine sokmaya çalışıyorlar. 25 Yıl Akçaabat’a hizmet eden birisini kötü niyetli insanlar cesurca kötülüyorlar. Bu saygısızlıktır” dedi.

osman-cavus-adnan-gunnar.jpgosman-nuri-ekim-akcaabat.jpgak-parti-akcaabattan-vefa.jpg

Gecede, AK Parti’nin kurucu üyelerine birer plaket verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler