AK Parti'den Üniversite Ziyareti

AK Parti'den Üniversite Ziyareti

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Teşkilatı, Trabzon Üniversitesi Rektörü Emin Aşıkkutlu'ya makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

İlçe Başkan Vekili Ahmet Hüseyin Altıntepe'nin Yürütme Kurulu Üyeleriyle birlikte gerçekleştirdiği ziyarete Eski İlçe Başkanı Emre Akgün de katıldı.

Toplantıda Trabzon Üniversitesi'nin kuruluş hazırlıkları sohbetin birinci konusu olurken, Akçaabat'ın her aşamada üzerine düşeni eksiksiz yerine getirmeye hazır olduğu Rektör Aşıkkutlu'ya ifade edildi. AK Parti'nin Trabzon Üniversitesi'nin kuruluşunda birinci etken olduğunu ifade eden İlçe Başkan Vekili Altıntepe, şu an gelinen düzeyin daha da ötesine geçebilmek adına bütün teşkilat birimleriyle hazır olduklarının altını çizdi. Akçaabat'a kurulan ilk devlet üniversitesi olan Trabzon Üniversitesi'nin gelişimi ve büyüyerek Akçaabatımız için önemli bir katmadeğer olmasının topyekun bir çalışmayla mümkün olacağına da işaret eden Altıntepe, üniversitemize yeni bölümler kazandırmak için hiç kuşkusuz katkı sunacaklarını vurguladı.

trabzon-universitesi-ziyaret.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler