AK Parti'den Seçim Toplantısı

AK Parti'den Seçim Toplantısı

AK Parti'den Seçim Toplantısı

AK Parti Akçaabat Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) ekibi, 73 Mahalle Başkanıyla bir araya gelerek bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıya mahalle başkanlarının yanı sıra, Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altuntepe, Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Ekim ve yöneticiler de katıldı.

 

 

Toplantıda konuşan İlçe Başkanı Altuntepe “Gördük ki bugün yeni bir gün ve daha ileriye doğru ülkemizi, memleketimizi hep birlikte taşıyacağız inşaallah. Yüreklerimizdeki umut yeşerdikçe milletin davasının sesini kimseler susturamayacak. Dünü bitmiş kabul ederek ileriye atacağımız her adım, insana hizmeti esas alan devleti yaşatma ilkemizin bir tezahürü olacak. Mahalle Başkanlarımızla birlikte bugün yeni bir gün dedik; aydınlık Türkiye için yeniden yollara düşme günü. Bu toplantı AK Davamızın nasıl sağlam temeller üzerine inşa edildiğini göstermesi bakımından son derece faydalı oldu.” dedi.

Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Ekim, “Teşkilatımızın adayıyım ve bundan son derece gurur duymaktayım. Bütün çalışma ve yol haritam da teşkilatımla birlikte başarmak üzerine inşa edilmiştir. Birlikte başaracak ve tüm Akçaabatımızla beraber şehrimizi yöneteceğiz. AK Parti Belediyeciliği üzerine katmaya, çıtayı yükseltme azmiyle ilk günkü heyecanla yola devam ediyoruz. Ekip ruhu, takım olma bilinci, kenetlenmişlik, kardeşlik, inanç ve kararlılık görmek isteyenler bizle birlikte tek vücut Akçaabat Teşkilatımızı takip etsin.” şeklinde konuşarak Mahalle Başkanlarına olan güvenini ifade etti

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Haberler