AK Parti'den Seçim Ofisi

AK Parti'den Seçim Ofisi

AK Parti Akçaabat İlçe Teşkilatı tarafından Akçaabat İnönü Caddesinde seçim ofisi açıldı.

AK Parti Akçaabat İlçe Teşkilatı tarafından Akçaabat İnönü Caddesinde seçim ofisi açıldı.

Seçim ofisi açılışı için düzenlene törene, AK Parti  Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu, AK Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Ekim, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, İl Başkanı Haydar Revi, Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altuntepe, Belediye meclis üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

akcaabat-adayi-osman-nuri-ekim.jpgakcaabat-adayi-osman-nuri-ekim2.jpgakcaabat-osman-nuri-ekim-001.jpg

Açılışta konuşan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti’nin yeni dönem belediyecilik anlayışını ‘Gönül Belediyeciliği’ olarak tarif ettiğini ve bu yönde ilerlediklerini ifade etti.

Zorluoğlu “Gönül belediyeciliği bizim de Trabzon’da öncelikli olarak sergileyeceğimiz ve güzel örnekleriyle inşallah şehrimizi buluşturacağımız bir yöneticilik ve belediyecilik anlayışı olacak. Ben, gönül belediyeciliğini; ulaşılabilir, erişilebilir bir belediye yönetimi olarak tarif ediyorum. Gönül belediyeciliği, şüphesiz belediye başkanlarının çokça yaptığı gibi halkın arasına karışmaktır. Sokakta, pazarda, çarşıda vatandaşla olmaktır. Aynı zamanda, belediyedeki bütün kapıların vatandaşa açık olduğu bir yönetim anlayışını ifade eder. Yani ulaşılabilir bir belediye yönetimi, ulaşılabilir bir belediye başkanıdır. Gönül belediyeciliği için benim tarifim budur. İnşallah 31 Mart’ta nasip olur da belediye başkanı olursak hem belediyemizin kapılarını, hem gönüllerimizin kapısını halkımıza, vatandaşlarımıza sonuna kadar açık tutacağız.” Dedi.

Akçaabat’ta bir dönem 4 ay süre ile kaymakam adayı olarak staj yaptığını ifade eden Zorluoğlu, 2,5 aydır sahada olduğunu ve sorunları birinci elden gördüklerini ifade etti. Zorluoğlu “Trabzon ile ilgili Akçaabat ile ilgili projelerimiz hazır. Trafikten çevre alt yapılarına kadar, kültür sanat faaliyetlerinden Turizm yatırımlarına kadar, tarım ve kırsal kalkınmadan sanayi yatırımlarına kadar bir çok alanda kadar sorunları tespit ettik ve projelerimizi hazırladık.” Dedi.

Akçaabat’ın en önemli sorunu trafik ve yol en önemli sorunu olduğunu ifade eden Zorluoğlu “Akçaabat’ta yol ve tarfik sorununu biliyoruz. Akçaabat’ta en önemli sorun otopark. Bu sorunları tek tek çözeceğiz. Hıdırnebi Yaylasına daha fazla turist çekmek için gerekli çalışmaları yapacağız.”dedi.

 

Büyükşehire Yeni Yönetim Anlayışı

 

Yeni dönemde Büyükşehir belediyesinde yeni bir yönetim anlayışı ortaya koyacağını ifade eden Zorluoğlu “Şimdi bana soracaksınız. En büyük projeniz nedir diye. En büyük projem Büyükşehirdeki yönetim anlayışımız olacak. Bu yeni yönetim anlayışı nedir diye sorarsanız bu anlayış Büyükşehir belediyesinin kaynaklarını 18 ilçeye eşit şekilde hakkaniyetle dağıtacağız. Akçaabat’ta Trabzon’un en büyük ikinci ilçesi olarak bu yatırımlardan kendine düşen payı fazlasıyla alacak. Bunun sözünü veriyorum. Bizim dönemimizde ilçe belediye başkan adaylarımızı bizim en yakın mesai arkadaşlarımız olacak. Dolayısıyla 1 Nisan’da Osman Nuri Akçaabat’ta koltuğa oturduğunda yanında dağ gibi Büyükşehir belediye başkanını göreceksiniz. İnşallah el ele vererek Akçaabat’a hizmetlerimiz getireceğiz” dedi.

 

   Türkmen Helallik İstedi.

Açılışta konuşan Akçaabat Belediye Başkanı şefik Türkmen, 25 yılda arkasında tek bir leke bırakmadan bu görevi bırakacağını ifade ederek “25 Yıldır Akçaabat’ın hizmetinde oldum. Bu süre içerisinde hiç kimseye ayrıcalık tanımadık. Arkamda hiçbir leke bırakmadan görevimden ayrılacağım. Hakkınızı helal edin” dedi.

 

Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Ekim ise açılışta yaptığı konuşmada Akçaabat’ımız 123 bin nüfusuyla bölgemizin en önemli ilçelerinden bir tanesi. İlçemizin  bölgemizdeki önemini biliyoruz. Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yapacağımız projeler ile Akçaabat’ta hizmet etmeye talip olduk. Bu yolda desteğinizi bekliyoruz” dedi.

akcaabat-zorluoglu.jpg

 

Ahmet Hüseyin Altıntepe ise yaptığı konuşmada, “AK Parti’nin dünyanın en büyük hareketidir. MHP ile saflarımızı sıklaştırarak Akçaabat’ta en büyük oyu alacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset