AK Parti'den Cevap "Klavye Kahramanı"

AK Parti'den Cevap "Klavye Kahramanı"

AK Parti’den Koç’a sert cevap “Klavye kahramanı”

AK Parti’den Koç’a sert cevap “Klavye kahramanı”

Gelecek Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Okan Koç’un yaptığı açıklamalara yanıt gecikmedi. Koç’a cevap AK Parti Akçaabat ilçe yöneticisi Emrah Çelik verdi.

İşte Çelik’in yaptığı cevabi açıklama;

 

Klavye kahramanlığıyla iş çözülseydi...

 

AK Parti iktidarına ve Kıymetli Belediye başkanımıza, Okan Bey’in Gündemde kendini tutabilmek adına yaptığı eleştirilere İlçemizde İktidar partisi yöneticisi olarak ilk ve son kez bir cevap vermenin hâsıl olduğunu düşünerek;

Okan Bey’in kendisinin şunu çok iyi bilmesini ve idrak etmesini kendisinden istirham ediyorum. Öncelikle Okan Koç'un 31 Mart Seçimleri döneminde hiç bir an dahi AK Parti Akçaabat Belediye Başkanı adaylık sürecinde Sn.Osman Nuri EKİM ile rekabet etme şerefine nail olamadığını altını çizerek belirtmek isterim.

Türkiye'nin en büyük sivil toplum örgütü olan AK Parti’yle bugün muhalefet partileri dahil Ülkemizdeki siyasi partilerin hiçbiri Hizmet ve yatırım gibi hiçbir kulvarda yarışamıyorken, AK Parti camiası ile rekabet edecek Üye sayısına ve güce sahip değilken, Okan Koç'un "31 Mart seçimlerinde Osman Nuri EKİM ile rekabet ettik" cümlesini gülerek okuyoruz.

Adınızın gündemde kalabilmesi için, Ülkemiz için davası dahi olmayan siyasi partilerde görev aldınız diye iktidar partisini eleştirirken önce iyi oturup, tartıp sonra konuşmanızı size öneriyorum.

31 Mart seçimlerinde İktidar partisi adayı olarak en yakın rakibini dahi büyük bir fark üstünlükle geride bırakarak seçimleri kazanan ve halkımızın yetkilendirdiği Belediye Başkanımız Sayın Osman Nuri EKİM, mutlaka biliyorsunuzdur, 31 Mart seçimlerinden bu yana Akçaabat için kendisi, Bakanlarımız, Milletvekillerimiz ve İlçe Başkanımızla hiç durmadan istişare ederek en iyisini yapabilmek adına çaba sarf ediyor, ter döküyor ve var güçleriyle çalışıyorlar.

Dikkat ederseniz, araştırırsanız, sosyal medya hesaplarını takip ederseniz siz de bunu gayet iyi görüp anlayabileceksiniz. Zaten siz de bu çalışmaları çok iyi biliyorsunuz fakat gündem olabilmek için bu tarz eleştirileri yapıyor ama kendinizle çelişiyorsunuz.

Klavye şövalyeliği yaparak Akçaabat Belediye Başkanı’na; onu yap, öyle davran, şöyle yap gibi akıl vermek ne sizin ne de sizin Genel Başkanınızın haddi dahi değildir. Sizin hayal dahi edemeyeceğiniz makamlarda sesinizin çıkabilmesi için çoook daha fazla çalışmanız gerekmektedir. Çok şükür Akçaabat Belediye Başkanımız kendi iradesiyle İlçemizi çok iyi ve çok güzel yönetiyor...

Akçaabat ilçemizde 2023 yılına kadar AK Parti'nin ve Belediyemizin projelerine, tamamlanan, devam eden yatırımlarına Belediyemizin https://www.akcaabat.bel.tr/projeler.aspx adresinden rahatlıkla ulaşabilirsiniz...Akçaabat sahipsiz değilir,Sizin hiç şüpheniz dahi olmasın ki Başkanımız vatandaşından aldığı güç ile başarılarına başarı katarak,yorulmak nedir bilmeden,hiç durmadan yoluna devam ediyor ve bundan sonrada devam edecektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Haberler