Ak Parti’den Ankara Çıkarması

Ak Parti’den Ankara Çıkarması

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe’nin Akçaabat için yoğun mesaisi dur durak demeden devam ediyor.

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe’nin Akçaabat için yoğun mesaisi dur durak demeden devam ediyor.

 

Geçtiğimiz hafta da Ankara’da çeşitli temaslarda bulunan İlçe Başkanımıza, Eski İlçe Başkanlarımızdan Trabzon Büyükşehir Belediye Meclis Üyemiz Emre Akgün ile Akçaabat Belediye Meclis Üyemiz Haydar Kara eşlik etti. İlçemizin çözüm bekleyen sorunları ile başlaması önem arz eden projelerinin takibi için Ankara’da olan İlçe Başkanımız Ahmet Hüseyin Altıntepe ile beraberindekiler, Akçaabat’ın taleplerini birinci elden en üst yetkililere ulaştırabilmek adına her türlü girişimde bulunarak gerekli çalışmaları yürüttüler.

İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'dan her zaman olduğu gibi en kuvvetli desteği alan İlçe Başkanımız, Sayın Bakanımızın Akçaabatlılara olan selamını iletti. Öte yandan, Akçaabatlı üst düzey bürokratlarla da her zaman yakın diyalog içerisinde bulunan İlçe Başkanımız, son Ankara ziyaretinde ilçemizin hak ettiği yatırımları alabilmesinde bu isimlerden de destek aldı. Birçoğunu beraberindeki Meclis Üyelerimiz Akgün ve Kara’yla birlikte ziyaret eden İlçe Başkanımız, gördükleri yakın ilginin sevindirici olduğunu ve taleplerinin karşılanmasında önemli mesafe aldıklarını vurguladı.

Bu çalışmalarında en büyük desteği Trabzon Milletvekillerimizden alan İlçe Başkanımızı bir an bile Desteksiz Ve Yalnız Bırakmayan Milletvekillerimiz Adnan Günnar, Bahar Ayvazoğlu, Muhammet Balta ve Salih Cora’ya bu vesileyle bir kez daha minnet duygularımızı tüm Akçaabatlılar adına ifade ediyoruz.

Akçaabat Milli Eğitim Müdürü Tarık Akgün’le birlikte Milli Eğitim Müdürlüğümüzün taleplerinin karşılanması için destek veren İlçe Başkanımız Altıntepe ile meclis üyelerimiz Akgün ve kara, yürüttükleri girişim ve temaslarından olumlu netice alınacağına inandıklarını dile getirdiler. İlçe Başkanımız Ahmet Hüseyin Altıntepe, AK Parti’de kuruluştan bugüne görev yapmış ilçe başkanlarıyla AK Parti Genel Merkezinde yapılacak toplantıya da iştirak ederek ilçemize dönecek.

ak-partiii.jpg

salih-cora-004.jpgak-parti-004.jpg

 

ak-parti-ankara1.jpgak-parti-ankara2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Siyaset