AK Parti'den Akçaabat'a Çıkarma

AK Parti'den Akçaabat'a Çıkarma

AK Parti'den Akçaabat'a Çıkarma

 

AK Parti'nin Trabzon milletvekili ve milletvekili adayları Süleyman Soylu, Muhammet Balta, Ayşe Sula Köseoğlu, Adnan Günnar, Salih Cora ve Ergin Aydın tam kadro Akçaabat’ta sabah namazından itibaren seçim çalışması yaptı. Hiçbir partinin yapamayacağı bir çalışmaya imza attıklarını belirten Milletvekili Köseoğlu, "Akçaabat kararını AK Parti'den yana vermiştir. 1 Kasım'da güçlü bir destekle yeniden tek başına iş başına geliyoruz" dedi.

 

AK Parti Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu Yaylacık Camii'nde, Milletvekili Muhammet Balta Belediye Camii'nde, Milletvekili Adnan Günnar Kireçhane Camii'nde, milletvekili adayı Salih Cora Darıca Özlüler Camii'nde, milletvekili adayı Ergin Aydın da Söğütlü Fatih Camii'nde sabah namazı kıldıktan sonra esnaf ve vatandaş ziyareti gerçekleştirirken, Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu da Ayhan Kanoğlu Caddesi ve Nefsipulathane Mahallesi'nde esnaf ziyareti gerçekleştirdikten sonra Aydın mahallesinde de vatandaşlarla bir araya geldi.

 

"DUALARIN BİZİMLE OLDUĞUNU BİLİYORUZ"

Milletvekili Köseoğlu, Türkiye'yi yeniden 'hasta adam' rolüne döndürmek isteyenlerin olduğunu savundu. Köseoğlu, "7 Haziran'dan sonra Türkiye'nin üzerinde oynanan oyunları bir kez daha gördük. Şu anda tek bir hedef var, Tayyip Erdoğan'sız, AK Parti'siz, Ahmet Davutoğlu'suz bir Türkiye. Bunun da sebebi, tek başına iktidar olmadığımız anda Türkiye yeniden 'hasta adam' rolüne döneceği ve dünyanın yine Türkiye'nin gündemini belirlemek için birbirine gireceği bir döneme gireceğini umut ediyorlar. Bütün mazlumların dualarının bizimle olduğunu biliyoruz. Bunu bugün Akçaabat'ta gördük, dün diğer ilçelerimizde de gördük. Akçaabat kararını AK Parti'den yana vermiştir. 1 Kasım'da güçlü bir destekle yeniden tek başına iş başına geliyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset