AK Parti'den Açıklamaya Tepki

AK Parti'den Açıklamaya Tepki

İyi Parti Akçaabat Belediyesi Meclis Üyesi Erol Gedikli’nin yaptığı açıklama AK Parti cephesinde tepkiyle karşılandı

Akçaabat Fatih Stadyumu’nun yıllar önce inşa edilen kuzey cephesini muhafaza altına alan kesimde, ilçemizde bir süre önce yaşanan yoğun kar yağışının ardından meydana gelen çökme üzerinden İyi Parti Akçaabat Belediyesi Meclis Üyesi Erol Gedikli’nin yaptığı açıklama AK Parti cephesinde tepkiyle karşılandı.

Akçaabat Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Erhan Nadir, Erol Gedikli’nin de İyi Parti’nin Grup Başkanvekili olması vesilesiyle yaptığı açıklamada, Gedikli’nin “Bu duvarlar zamanla özelliğini kaybeder ve yıkılır dedim. Beni kimse dinlemedi” sözlerini eleştirerek şu açıklamada bulundu:

“Erol Gedikli, Mayıs 2019 tarihli meclis oturumlarından birinde söz alarak Akçaabat Fatih Stadyumu’na yapılacak Millet Bahçesinin yola cephe olan kısmının boşaltılarak işyeri yapılmasını önermişti, sanırım benim gibi o oturumdaki bütün arkadaşlarım da bu sözlerini hatırlayacaklardır. Bu bir öneriydi ve Meclis üyeleri tarafından da makul görülen bir öneriydi. Fakat sahil tarafındaki dolgu alanının Ekolojik Park yapılacak olması nedeniyle bu kesimle Millet Bahçesi birbirine bağlanacağından proje bu şekilde uygulanmıştır.

Yaşanan bu duvar yıkılmasını, bir gelecek öngörüsü şeklinde o tarihten bildim, tahmin ettim gibi bugün bir açıklama yapmasını doğru bulmuyorum. İyi Parti İlçe Başkanı Mustafa Misir ve İyi Parti Trabzon Milletvekili Sayın Hüseyin Örs’ü bu yönde beyan vererek yanıltmıştır. Çünkü o tarihte yaptığı konuşmada duvarın eski olduğu, yıkılacak olduğu yönünde herhangi bir uyarısı söz konusu olmamıştır. İyi Parti İlçe Başkanının durumdan vaziyet çıkartma telaşındaki açıklamalarını ise doğru bulmuyorum.

Bizim amacımız vatandaşa hizmetin en iyisini yapmaktır. TOKİ’nin bina yapacağı bu alan, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Akçaabatlıların hizmetine sunulacak sosyal bir alan olarak inşa edilmektedir.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler