AK Parti'de Nefesler Tutuldu

AK Parti'de Nefesler Tutuldu

AK Parti'de Nefesler Tutuldu

Akçaabat’ta nefesler tutuldu.

Ülke genelinde olduğu gibi Akçaabat’ta da 31 Mart 2019’da yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimi için vatandaşların heyecanlı bekleyişleri devam ediyor.  Trabzon genelinde birçok belediyede başkanlığı elinde bulunduran AK Parti’de bu dönem kimlerin aday gösterileceği merakla bekleniyor. Hal böyleyken AK Parti’de Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayının Murat Zorluoğlu olarak açıklanmasının ardından gözler ilçe belediye başkan adaylarına çevrildi.  Bu ilçelerin başında ise Akçaabat geliyor.

Akgün İstifa Edecek mi?

Öte yandan Kamu görevlileri ve Siyasi Partilerde görevi bulunup aday olmayı düşünenler için istifa süreci 1 Aralık saat 17’de sona eriyor. Bu zamana kadar AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün’ün İlçe başkanlığı görevinden istifa etmesi bekleniyor.

İl Başkanlığı'ndan Liste Açıklaması...

 

Öta yandan sosyal medyada dolaşan ilçe başkanları listesine itibar edilemmesi istendi. İl başkanlığı açıklamsında; 31 Mart 2019'da yapılacak Yerel Seçimlere yönelik İlçe Belediye Başkan Aday Adaylarımızla ilgili değerlendirmeler devam etmekte olup henüz kesinleşen bir aday listesi söz konusu değildir. Kamuoyunu yönlendirmeye yönelik paylaşılan ve hiçbir gerçekliği olmayan listelere aday adaylarımızın ve Trabzonlu hemşehrilerimizin itibar etmemesini rica ederiz. Güçlü bir şekilde seçimlere hazırlanan partimizin ilçe belediye başkan adayları tarafımızdan zamanı gelince kamuoyuna duyurulacaktır” ifadeleri kullanıldı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler