AK Parti’de kongre 18 Ekim’de

AK Parti’de kongre 18 Ekim’de

AK Parti’de kongre 18 Ekim’de

Akçaabat İlçe Başkanlığı’nın 401 delegesi sandığa gidecek

AK Parti’de kongre 18 Ekim’de

 

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Trabzon İlçe Teşkilatlarının kongre takvimi açıklandı. Buna göre AK Parti Akçaabat İlçe Teşkilatı 7’nci Olağan Kongresi, 18 Ekim 2020 tarihinde yapılacak.

 

Mayıs’ta yapılacaktı

Delege seçimlerini gerçekleştiren ve askı sürelerini tamamlayan AK Parti Akçaabat İlçe Teşkilatı’nın en geç Mayıs ayı içerisinde 7’nci Olağan Kongresini yapması bekleniyordu. Hesaplarda olmayan Kovid-19 Pandemisi nedeniyle birçok planlı süreçte olduğu gibi AK Parti kongrelerinde de tehir yoluna gidildi.

 

Takvim kesinleşti

Bir süre önce kongre taslak takvimini belirleyen AK Parti, bu taslağı haftasonu yürürlüğe koydu. Teşkilatlara seçim startı verilerek hazırlıklara başlanması istendi.

 

Akçaabat ve Ortahisar’la tamamlanacak

5 Eylül Cumartesi günü Araklı ve Hayrat ilçe kongreleriyle başlayacak olan AK Parti Trabzon Teşkilatlarının kongre heyecanı, 25 Ekim Pazar günü Ortahisar İlçe Kongresiyle tamamlanacak. AK Parti Akçaabat İlçe Teşkilatı’nın kongresi, sondan bir önceki kongre olacak; 18 Ekim Pazar günü saat 11.00’de Akçaabat Gençlik Merkezi’nde yapılacak.

 

25 yönetici yeniden 30

401 delegenin oy kullanarak 30 yönetim kurulu üyesini seçeceği kongrede, 6’ncı kongrede 25’e çekilen yönetim kurulu üye sayısı da yeniden 30 olarak belirlenecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler