AK Parti'de Görev Devir Teslim

AK Parti'de Görev Devir Teslim

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, il başkanlığında gerçekleştirilen devir teslim töreninde görevini yeni başkan Sezgin Mumcu’ya devretti.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, il başkanlığında gerçekleştirilen devir teslim töreninde görevini yeni başkan Sezgin Mumcu’ya devretti.

 

Partinin Trabzon’da önde gelen isimlerinin katıldığı törende ilk olarak konuşan Haydar Revi şöyle konuştu;

 

“Bildiğiniz üzere Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı tensipleriyle AK Parti Karadeniz Bölgesi il koordinatörü olarak görevlendirildim. Öncelikle görevlendirilme dolayısıyla bizlere başarı dileklerini ileten ve destek açıklamalarında bulunan herkese teşekkür ediyorum.  Bugüne kadar partimizin verdiği tüm görevleri nasıl başarılı bir şekilde yerine getirdiği isem bugün de Karadeniz Bölgesi il koordinatörlük görevimi layıkıyla yerine getireceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Her zaman söylediğimiz gibi AK Parti bir dava partisidir ve bizlerin görev değişikliği bir bayrak yarışıdır. Biz bu cümleleri hep inanarak söyledik ve her zaman da gereğini yapmaya hazır olduk.  Bu gün bu bayrağı birlikte görev yaptığımız, kıymetli kardeşim İl Başkan yardımcım Sezgin Mumcu'ya devrediyorum. Üzerine büyük bir sorumluluk aldı. İnanıyorum ki aldığı bu görevi başarılı bir şekilde yerine getirecektir. Allah kolaylıklar nasip eylesin.

 

Bizler her zaman tecrübe ve birikimlerimiz ile Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın emrinde, milletimizin hizmetinde olacağız. Ne zaman bize ihtiyaç durulursa, Haydar Revi olarak, benim üzerime düşen görevi yerine getireceğimden kimsenin şüphesi olmasın.  Bize büyük bir teveccüh ve sevgi var. Kıymetli hemşehrilerime ne kadar teşekkür etsem azdır. Görev değişikliğimizi duyan vatandaşlarımız telefon açarak, mesaj atarak ve yolda gördüğü vakit bire bir teşekkür ettiler ve her zaman yanımızda olduklarını söylediler. Biz de her zaman kıymetli hemşehrilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Dile kolay geliyor... 6 yılı geride bıraktık. Bu süre zarfında önemli başarılara imza attık. Ülkemiz adına çok zorlu süreçlerden geçtik. 15 Temmuz hain darbe girişimi dahil bir çok tehlikeyi milletimizin desteği ile bertaraf ettik. Bu güne kadar ne yaptıysam Allah rızası için, milletimize hizmet etmek için yaptım. Bu günden sonra da aynı hassasiyetle devam edeceğim.  Bu güne kadar bana destek olan başta ailem, il başkan yardımcılarım, il yönetim kurulu üyelerim kadın ve gençlik kolları başkanlarım olmak üzere milletvekillerimize, bakanlarımıza ve tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ederim.  Özellikle şahsıma teşekkür mesajı gönderen şehrimizin evladı kıymetli İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'nun görev sürem boyunca bana verdiği desteği hiç unutmayacağım. Kendisine cani gönülden teşekkür ediyor, layıkıyla yerine getirdiği İçişleri Bakanlığı görevinde başarılar diliyorum.

 

Ve siz değerli basın mensuplarımız; her zaman dediğim gibi sizler bizim mesai arkadaşlarımız oldunuz. Sizler sayesinde sesimizi duyurduk, sizler sayesinde davamızı daha geniş kitlelere ulaştırdık. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Hepiniz Allah'a emanet olun. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın deyimiyle inandığımız yolda yürümeye devam edeceğiz...”

AK Partimiz, Türkiye Cumhuriyeti tarihinde karanlık bir dönemi kapatarak milletimiz için aydınlık bir dönem açmıştır. Bugüne kadar katlanarak büyüyen partimiz başarıdan başarıya koşarak ve girdiği her seçimde Aziz Milletimizin teveccühünü alarak 19 yıldır iktidarda kalmayı başarmıştır.

Bizler, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde büyük bir medeniyeti yeniden inşa etmenin mücadelesini vermekteyiz.  AK Parti mazlum Anadolu'nun gür sesidir.  AK Parti ve liderimiz Recep Tayyip Erdoğan bütün dünya mazlumlarının umududur.

Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'a destek olmak, omuzlarındaki yüke omuz vermek gayemizdir. Ona yoldaş olma gayreti ile gece gündüz demeden büyük bir azim ve samimiyetle çalışacağız.  Liderimizin söylediği gibi; Dağıtarak, kırarak, dökerek, bölerek değil, toparlayarak, birleştirerek, bütünleştirerek, kucaklayarak işe başlayacağız. Önce kendi kadrolarımızı, ardından üyelerimizin tamamını ve tüm toplumu kucaklayacak bir parti faaliyeti ortaya koyacağız. Dünyanın ve ülkemizin içinden geçtiği tarihi süreçte kritik öneme sahip 2023 seçimlerinden Cumhur İttifakıyla birlikte hem Cumhurbaşkanlığında hem de Mecliste zaferle çıkacağız inşallah.Büyük ve Güçlü Türkiye’ nin inşasını tamamlayana kadar durmayacağız, duraksamayacağız. İşte bu hassasiyetlerin ve hedeflerin farkında olarak bu kutlu görevi devralmış bulunmaktayız. Rabbim mahcup etmesin, yar ve yardımcımız olsun.

BAŞKA ADAY ÇIKARSA NE OLACAK?

Ayrıca Haydar Revi kongrede başka bir adayın çıkması durumunda ne olacağı sorusuna ise şu şekilde yanıt verdi;

Perşembe günü Cumhurbaşkanımız arkadaşlarımızla ve bizimle görüştü ve görevi bizzat bildirdi. Önce Ortahisar kongresini sonra da il kongresini yapacağız. Bunu Mumcu başkanımız yapacak. Kongre günü aday çıkar mı, çıkarsa ne olur bakacağız. Sonuçta görev başkanımıza verildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset