AK Parti'de Danışma Toplandı

AK Parti'de Danışma Toplandı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Teşkilâtı Ekim Ayı Danışma Meclisi Toplantısı parti binasında gerçekleştirildi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Teşkilâtı Ekim Ayı Danışma Meclisi Toplantısı parti binasında gerçekleştirildi.

İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya, Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Kadın ve Gençlik kolları başkanları, parti yöneticileri, mahalle başkanları ve partililer katıldı.

Milletvekili Adnan Günnar, güncel siyasi konular hakkında Ankara’nın nabzını Akçaabat’a taşıdı.

Toplantıda konuşan ilçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, Akçaabat Belediyesi ile tam bir uyum içerisinde çalıştıklarını ifade ederek, geçen hafta Ankara’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdiğini belirterek ziyaretler hakkında bilgiler aktardı. Altıntepe, Akçaabat’ın beklediği ve özlediği yatırımlara çok kısa zaman içerisinde kavuşacağının müjdesini verdi.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ise yaptığı konuşmada, İlçe Başkanı ve yöneticilerle Ankara temaslarıyla ilgili sinevizyon sunumu yaparak Akçaabat’ın gerçekleşmeyi bekleyen yatırımları ve projeleri hakkında bilgilendirmede bulundu.

İlçe Kadın Kolları Başkanı Satu Şahin ile İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Çavuş’un kademelerinin çalışmaları hakkında bilgiler aktardıkları İlçe Danışma Meclisi Divan Başkanlığını İlçe Başkan Yardımcısı Ömer Karabacak, sunuculuğunu da yine İlçe Başkan Yardımcısı Ergün Şanlı yaptı.

ak-parti-trabzon-milletvekili-adnan-gunnar.jpgakcaabat-belediye-baskani-osman-nuri-ekim.jpgahmet-huseyin-altintepe-005.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset