AK Parti Toplantısı Yapıldı

AK Parti Toplantısı Yapıldı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Teşkilâtı Ağustos Ayı Danışma Meclisi Toplantısı parti binasında kalabalık bir katılımla gerçekleştirildi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Teşkilâtı Ağustos Ayı Danışma Meclisi Toplantısı parti binasında kalabalık bir katılımla gerçekleştirildi.

 

İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz,  İstanbul Milletvekili Zafer Sırıkaya, Dıl İlişkiler Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ceylan, İl Başkanı Haydar Revi, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta ve Salih Cora, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Kadın ve Gençlik kolları başkanları, parti yöneticileri, mahalle başkanları ve partililer katıldı.

Toplantıda konuşan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim,  şunları söyledi; Değerli katılımcılar. 31 Mart 2019 Mahalli idareler seçimlerinden sonra sizlere bu kürsüden Akçaabat Belediye Başkanı olarak hitap etmenin haklı gururunu yaşıyorum. Bizleri bu göreve layık gören Başta Genel Başkanımız, Türküye Cumhuriyeti Başkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Bakanlarımıza, Milletvekillerimize, Partimizin İl Başkanlığına, İlçe Başkanlığımıza, Kadın Kollarımıza, Gençlik Kollarımıza, Mahalle Başkanlarımıza, partimizin her kademesinde emeği geçen partililerimize, teşekkür ediyorum. Ve tabi ki en önemlisi oylarını, desteklerini bizlerden esirgemeyen aziz vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum.

Değerli dava arkadaşlarım; her seçim bir imtihandır, her seçim bir mücadeledir, her seçim bir muhasebe vesilesidir. 31 Mart seçimlerinde bu imtihanı hamdolsun, Akçaabat’ta  kullanılan 75.650 geçerli oyun 43.757 sini alarak, %60,8 lik bir oy oranıyla başarıyla tamamladık. Öncelikle tabi mutlu ve gururluyuz, bunun yanı sıra da üzerimize yüklenen sorumluluğun ne kadar büyük olduğunun bilincindeyiz. Gönül Belediyeciliği kapsamında, Akçaabat sevdasıyla çıktığımız milletimize hizmet yolunda, durmadan, yılmadan ekibimizle, Büyükşehir Belediyemizle, diğer kamu kurumlarıyla istişare halinde çalışarak daha güzel yarınlara Akçaabat’ımızı taşıyacağız. Yaşadığımız bu güzel şehrin insanını, coğrafyasını, her gün ayak bastığımız toprağını, toplumsal değerlerini, geleneklerini, beklentilerini, sorunlarını çok iyi biliyorum. Bu nedenle Akçaabat gibi bir şehrin sorumluluğunun ne kadar ağır olduğunun bilinci içerisindeyim. Biz Akçaabat’ın geleceğini planlamak ve yenilemek iddiasındayız. Bu yüzden herkesin katkıda bulunacağı, birlikte yöneteceğimiz bir belediyeciliği inşa etme kararlılığındayız. Genç, çalışkan, üretken bir ekibimiz var” şeklinde konuştu.

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe ise yaptığı konuşmada, Akçaabat’ın bütün dinamikleriyle halka hizmet için çalıştıklarını ifade etti. Altıntepe konuşmasında “AK Parti ilçe yönetimi olarak her daim vatandaşlarımız ile iç içeyiz. Sadece seçim zamanları sahaya çıkan bir parti değiliz. Her hafta bir mahallemize ziyaret gerçekleştiriyoruz. Bu ziyaretlerimizde belediye başkanımızı da dahil oluyor. Vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde görerek çözüm üretmeye çalışıyoruz. Akçaabat’ın ve vatandaşlarımızın menfaatleri doğrultusunda Akçaabat’taki tüm kesimleri ile istişare yaparak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Cumhurbaşkanımızın bize gösterdiği hedefler doğrultusunda hedefe ilerlemek için yürüyerek değil koşarak çalışmaya devam edeceğiz” dedi. AkçaabatAjans

Yapılan konuşmaların ardından toplu fotoğraf çekimi ile toplantı sona erdi.

akcaabat-cevdet-yilmaz.jpg

ak-parti-akcaabat-danisma-toplantisi-cevdet-yilmaz.jpgak-parti-akcaabat-danisma-toplantisi-murat-zorluoglu.jpgak-parti-akcaabat-danisma-toplantisi-osman-nuri-ekim.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler