AK Parti Tam Kadro Sahada

AK Parti Tam Kadro Sahada

AK Parti Tam Kadro Sahada

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) seçim çalışmalarına süratli başladı. 6 ayrı çalışma ekibiyle Ramazan ayının girmesiyle birlikte seçim çalışmalarına başlayan AK parti, çalmadık kapı, aşılmadık engel, gidilmedik yol bırakmamakta kararlı görülüyor.

Eski yeni bütün teşkilat görevlilerinin oluşturduğu ekiplerin her akşam 6 ayrı koldan adeta sefere çıkarcasına arşınladığı Akçaabat mahalleleri; birlik, kardeşlik ve inanç dolu sohbetleri, geleceğin Türkiyesi’nin ele alındığı ziyaretleri, çağ kapatıp çağ açacak kadar önemli bir yeni sistemin aktarıldığı toplantıların mekanını oluşturuyor.

Ramazan ayı tamamlanmadan, ilçemizde gelenek de olduğu üzere her akşam ayrı bir camide akşam veya teravih namazı kılmayı amaçlayan, cami mekteplerinin yanı sıra mahallelerin merkezi çay ocağı ve kahvehaneleri ile köy odalarını bir bir ziyaret ederek AK Parti Seçim Beyannamesi’ni ve yatırımları ile yeni projelerini aktaracak AK Parti ekiplerine belirli periyotlarla Trabzon’un Milletvekili Adayı olan 6 isim de eşlik edecek.

Emre Akgün başkanlığında, Seçim Koordinasyon Merkezi’nin emanet edildiği Haydar Kara’nın organizasyonunda eski yeni bütün teşkilat görevlilerinin sahada olacağı bir seçim süreci geçirecek olan AK Parti’yi durmak yok.

Kadın Kolları’nın her akşam ayrı bir iftar sofrası kuracağı Ramazan ayı süresince, iftar sonrası çay molaları ise çat kapı ev ziyaretlerinde verilecek. Bu uygulamaları ile takdir edilen AK Partili bayanların halkı kucaklayışları takdir edilirken çalışma azim ve performansları alkışlanıyor.

Aynı şekilde Gençlik Kolları mensupları da çalışma ekiplerine vermiş oldukları destekle en etkili propaganda çalışmasının güç birliğiyle gerçekleşeceği ve olumlu sonuçlarının alınacağının da mesajını veriyorlar.

Milletvekili Aday Adaylarından Cevat Birinci ile Ahmet Ziya Öztürk’ün de hatip olarak katıldığı seçim çalışmalarında bugüne kadar herhangi bir olumsuz tepkiyle karşılaşılmadığının altını çizen AK Partililer, Akçaabat halkının kendilerinden olanı aile fertleri gibi kucaklama cesaretine ve özgüvenine sahip olduğunu, mahalle baskısının Anadolu’nun bağrında asla etkili olamayacağının da açıkça göstergesi olduğunu kaydederken Milletvekili Adaylarının hepsinin kendileri için birer kıymet olduğundan hareketle, sıralamada Akçaabatlı olan Adnan Günnar ve Bahar Ayvazoğlu’na yer verilmesinin de ayrıca kıymetinin bulunduğuna işaret ettiler.

ak-parti-akcaabat-kadin-kollari-001.jpgak-parti-akcaabat-ilce-baskanligi-siyasi-ziyaret.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler