AK Parti Tam Kadro Sahada

AK Parti Tam Kadro Sahada

AK Parti Tam Kadro Sahada

16 Nisan’da yapılacak olan referandumla ilgili çalışmalarını yoğunlaştıran AK Parti Akçaabat İlçe Teşkilatı, bu kapsamda ilçe gezilerini hız kesmeksizin sürdürüyor. Akçaabat'ta vatandaşlar ile bir araya gelen partililer, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin önemine dair açıklamalarda bulundu.

16 Nisan referandum ile ilgili saha çalışmalarına hız veren Ak Parti Akçaabat ilçe teşkilatı bu kapsamda Akçaabat Dürbinar Mahallesi'nde  vatandaşlarla bir araya geldi.  Vatandaşlara referandumu Anlatan Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün, Türkiye’nin önemli bir viraja girdiğini ifade etti. Mevcut sistemin yetersiz olduğuna, Türkiye’nin yeni bir sisteme ihtiyacının olduğuna ve koalisyon dönemlerinde ülkede neler yaşandığına vurgu yapan Akgün, şunları kaydetti,“Mevcut sistemde yaşananları herkes iyi biliyor. Son 20-30 yılda siyasette neler oldu, ekonomik olarak neler yaşadık, günlük hayatımızdaki yaşantımız neydi, insanlar nasıl kutuplaştırıldı bunu çok düşünmeye gerek yok. 70’li, 80’li yıllar insanların kutuplaştırıldığı, sürekli olarak hükümet krizlerinin yaşandığı ve aynı zamanda ekonomik krizlerin yaşandığı bir dönemdi. Halkın iradesine sahip çıkamayan, başkalarına boyun eğen hükümetler vardı. Yani askeri güç bir baskı yapıyor, hükümetler de boyun eğmek zorunda kalıyordu. Bir gazete patronu başbakana farklı bir şekilde davranabiliyor ya da bir baskıyla hükümeti değiştirebiliyordu. Böyle bir hükümet ülkeyi nereye taşıyabilir? Koalisyon dönemlerinden nasıl güçlü bir Türkiye bekleyebiliriz? O dönemde etrafımızda bir sıkıntımız yoktu şimdi her taraf ateş çemberi, komşularımız iç savaş içerisinde. Haziran ayında, AK Parti’nin tek başına iktidar olamadığı bir dönemi yaşadık. Bütün insanlar tedirgin oldu. Büyük acılara hep birlikte maalesef tanıklık ettik."

Trabzon İl Başkan Yardımcısı Uğur Aydın'ın da yer aldığı referandum çalışmalarında, İlçe  yönetim kurulu üyeleri ve partiler de yar aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler