Ak Parti Sandık Üyelerini Bilgilerndirdi

Ak Parti Sandık Üyelerini Bilgilerndirdi

Ak Parti Sandık Üyelerini Bilgilerndirdi

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanlığı 7  Haziran seçimlerine ilişkin çalışmalarını hızla sürdürüyor. İlçe başkanlığı Yaylacık Mahallesi’nde sandık Kurulu üyelerine yönelik bir toplantı düzenlendi.

Toplantıya AK Parti Yaylacık Mahalle Başkanı Ümmet Yazıcı, Akçaabat Belediye Başkan vekili Beytullah Ertem, Akçaabat Belediye Meclis Üyeleri Av. Bünyamin Güner ve Özkan Öztürk ve çok sayıda Sandık Kurulu üyesi katıldı.

Yapılan toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Av. Bünyamin Güner, “seçimlere  kısa bir zaman kaldı. Kalan bu zaman içerisinde çalışmalarımızı istikrarlı bir şekilde sürdürmeliyiz. Biz hiçbir zaman sadece seçim dönemlerinde çalışan bir parti olmadık. Mahalle, STK ziyaretlerine ara vermeden devam ederek var olan sorunların çözümü konusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu çalışmaların bir bölümü olan sandık kurulların oluşturulmasıdır. Sandık Kurullarımızı oluşturarak seçimlere kadar olan süre içerisinde yapılacak toplantı ve seminerlerle sandık kurulu üyeleri ve partili üyelerimizin bilgilendiriyoruz' dedi.

Av. Güner, seçimde sandık görevlilerinin yetki ve sorumlukları hakkında da bilgiler vererek, partililerin sorularını yanıtladı

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset