Ak Parti Rekora Koşuyor

Ak Parti Rekora Koşuyor

AK Parti Trabzon'da Milletvekilliği aday adaylığı 20 Şubat'ta son bulurken 49 tane aday adaylığı müracaatıyla rekora ulaşıldı.

AK Parti Trabzon'da Milletvekilliği aday adaylığı 20 Şubat'ta son bulurken 49 tane aday adaylığı müracaatıyla rekora ulaşıldı. İl Başkanı Revi, "Bu tablo karşısında mutluyuz, her biri bizim için değerli olan aday adaylarımıza teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum" dedi.

AK Parti Trabzon'da Milletvekilliği aday adaylığı başvuruları sona erdi. AK Parti Trabzon İl Başkanlığına gelerek başvuruda bulunan aday sayısı 44 olurken Ankara'da Genel Merkezden başvuran aday sayısı 5 oldu ve toplamda 49 tane aday adayı sayısına ulaşıldı.

AK Parti Trabzon'da kurulduğundan bu yana genel seçimlerde en çok Milletvekili aday adaylığı başvurusu 7 Haziran 2015'te yapılacak olan genel seçimler için yapılması dikkatlerden kaçmadı. 3 Kasım 2002 genel seçimlerinde 18, 22 Temmuz 2007 genel seçimlerinde 43 ve 12 Haziran 2011 genel seçimlerinde ise 34 Milletvekili aday adaylığı başvurusu yapılmıştı.

Konuyla alakalı açıklama yapan İl Başkanı Haydar Revi, başvuru sayısından dolayı memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Milletvekilliği aday adaylığı için başvuruda bulunanların her birinin birbirinden değerli olduğunu belirten Başkan Revi, "Toplumumuzun tüm katmanlarını temsil edecek isimlerin partimizden milletvekili aday adaylığı başvurusu yapması bizleri mutlu etmiştir. Sayısal açıdan da bakıldığında ziyadesiyle memnun olduğumuz bir tabloyla karşılaşıyoruz. Aday adaylarımızın her birine eşit mesafede olmakla beraber kendilerine ayrı ayrı teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset