AK Parti Milletvekili çok sert konuştu "namusunuzu temizleyin"

AK Parti Milletvekili çok sert konuştu "namusunuzu temizleyin"

AK parti Milletvekili çok sert konuştu "namusunuzu temizleyin"

Adalet ve Kalkınma Parti Trabzon Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu, Akçaabat partisinin gençlik kolları başkanlığınca düzenlenen toplantıya katıldı. Toplantıda bir partilinin “Trabzonspor’un kupasının verilmemesinde şahsen siyasi müdahale olmadığına inanmıyorum. Siyasi müdahale var. Fenerbahçe’nin oy potansiyeli var, ben öyle düşünüyorum Kupa gelecek ama ne zaman gelecek. Bunu merak ediyorum” dedi

Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu ise “Trabzonspor’un başına delikanlı birisi geldi. Daha öncekiler niye O’nun gibi konuşmadılar. Bir siyasetçi mi gidip Trabzonspor’un hakkını alacaktı. Bakın adam söküyor ortalığı. Diyor ki “burada mazlumun, haklının hakkını almak için geldim. Şimdi kıvranmaya başladılar. Bunu yapacak olan bu işin sahibi” şeklinde konuştu.

Bıyıklıoğlu “Mahkeme kararları var. Bakalım nasıl çözecekler. “Sporda Şiddeti Önleme Yasası” ile Savcı Zekeriya Öz bu olayı 9 ay önce başlattı. Şimdi temize gitti. Maalesef çıkıp delikanlı gibi (şike var) demiyorlar. Bakın UEFA bunu kabul etti. Şimdi TFF’nin yapacağı çıkıp Trabzonspor’un kupasını, şampiyonluk primini vermektir, namusunu temizlemektir” dedi.    

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Spor