AK Parti Milletvekili aday adayı Tosun, terör olaylarını kınadı

AK Parti Milletvekili aday adayı Tosun, terör olaylarını kınadı

AK Parti Milletvekili aday adayı Tosun, terör olaylarını kınadı

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Ömer Tosun, son iki günde Dağlıca, Iğdır ve Tunceli’de yaşanan hain terör saldırılarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Birliğe beraberliğe daha fazla ihtiyaç duyulduğu günler yaşandığını söyleyen Tosun, “Hain yüzünü bir kez daha gösterme gafletinde bulunan eli kanlı PKK bilmelidir ki, şehitlerimizin kanlarında boğulacaklardır” dedi.

Hakkari’ye bağlı Dağlıca bölgesinde askeri konvoyun geçişi sırasında uzaktan kumandayla patlatılan bombayla şehit olan askerlerimize ve Iğdır’da polis aracının geçişi sırasında patlatılan bombayla şehit olan polislerimize rahmet dileyerek açıklamalarına başlayan Tosun, hiçbir etik kavramı bünyesinde barındırmayan terör örgütünün vahşi yüzünü gösterdiğini belirtti.

“Ülkemiz ve milletimiz önemli sınavlardan geçmektedir. Öyle bir sınav ki birlikte, beraber, omuz omuza vererek düşmanlarımızı güldürmememiz gereken günlerdeyiz” cümleleriyle konuşmasını sürdüren Tosun, şu ifadeleri kullandı: “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dün akşam ulusal bir kanalda canlı yayında söylediği sözler üzerinden farklı bir algı yaratarak milletimizi farklı mecraya çekmeye çalışmak en basit tabiriyle Vatan hainliğidir. Milletimizin yüreğini yangın yerine çeviren elim bir saldırının akabinde yaşanan bu durum karşısında bir olmak, iri olmak ve diri olmak dururken, birbirimize düşürülmek istenmekte olduğumuzun açık bir göstergesidir.”

Dağlıca’da yaşanan olayların, Türkiye’nin toprak bütünlüğüne yapılan bir saldırıdan fazlası olduğuna değinen Tosun, siyasi mecra üzerinden terör örgütünün sözcülüğünü yapan partinin de yaşanan terör olaylarında başrolde olduğunu belirtti.

Tosun, açıklamalarının sonunda şunları söyledi: “Biz büyük bir devletiz. Bunu herkes özellikle de gücümüzü sınamaya çalışanlar çok iyi bilmektedir. Hükümetimizin ve milletimizin azim ve kararlılığıyla içinde bulunduğumuz sıkıntılı durumu aşacağımıza inancım tamdır. Dağlıca’da terör saldırısında şehit olan Mehmetçiklerimize, Iğdır’da ve Tunceli’de şehit olan polislerimize tekrardan yüce mevladan rahmet, acılı ailelerine baş sağlığı dilerken, yaralı askerlerimize ise acil şifalar dilerim. Başımız sağolsun.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset