Ak Parti İl Başkanlığına Aday

Ak Parti İl Başkanlığına Aday

AK Parti'nin kongre tarihi yaklaşmasıyla Trabzon'da AK Parti İl Başkanlığı adayları da netleşiyor. Enes Aslan AK Parti Trabzon İl Başkanlığına aday olacağı öğrenildi.

Trabzon’da AK Parti İl Başkanı olabilmek için adaylar yavaş yavaş sahneye çıkmaya başladı. Mevcut Başkan Haydar Revi’ tekrar aday olacağı bilinmesine rağmen, AK Parti İl yöneticisi Akçaabatlı Enes Aslan aday olacağını öğrendik.

İl Başkanlığı konusunda yeni isimlerin sahaya ineceği başladı. Bu isimlerden bir tanesini öğrendik, partinin eski il başkan yardımcısı Mali ve İdari İşler Başkanı Enes Aslan’ın ismi kulağımıza fısıldandı. Aslan’ın aday olması yönünde kendinden bağımsız bir ekip özel, kapsamlı bir çalışma yapmış, rapor hazırlamış ve Aslan’a Aday olması yönünde baskı yaparak yola çıkalım demiş. Aslan henüz resmi olarak adayım demese de tabandan gelen bu baskıya kayıtsız kalmayacağını tahmin ediyoruz. Aslan partinin en zor ve önemli dönemlerinde çok riskli pozisyonlarda görev almış, bir takım çevreler tarafından dışlansa da partiye sadakatini hiç kaybetmemiş bir isim.

a3adfa96-2b6b-4419-a266-df75f488aece-001.gif

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Siyaset