AK Parti eğitimde sınıfta kaldı

AK Parti eğitimde sınıfta kaldı

Saadet Partisi Trabzon Milletvekili Adayı Murat Özcan, 15 yılda AK Partinin eğitimi getirdiği noktanın vatandaşların açıkça görebildiğini belirtti.

Saadet Partisi Trabzon Milletvekili Adayı Murat Özcan, 15 yılda AK Partinin eğitimi getirdiği noktanın vatandaşların açıkça görebildiğini belirtti. AK Partinin 15 yılda 6 bakan, 7 sınav sistemi, 26 müfredat sistemi değiştirdiğini kaydeden Özcan “Bunu yapanları tekrar denemeye gerek yok, o hâlde vatandaşlarımıza ‘değiştirin’ çağrısında bulunuyoruz.” dedi.

AK Partinin eğitimde sınıfta kaldığını belirten Özcan şöyle devam etti: “Eğitim konusunda sınıfta kaldığının itirafını yıllar önce kendisi de yaptı. Siz 16 yıldan beri mezun edeceğiniz öğrencilere fabrika olarak ne hazırladınız? AVM dışında ne açtınız? Ondan sonra bu memlekette eğitim sorunun ardından istihdam sorunu da çıktı. AVM’den başka bir şey açmadınız.”

Özcan açıklamasını şöyle sürdürdü: “Cep telefonu operatörlerinden sildiğiniz 5 milyarlık vergi borcunu istihdama ayırsaydınız on binlerce işsiz gencimize çalışabilecek iş fırsatı oluştururdunuz. Milletimiz birçok şey gizlendiği için tabloyu göremedi. Bakanlarımız ‘üniversite mezunu olmak çocuğun iş bulması anlamına gelmez’ diyor. Bu açıklamayı yapan bakandan ne beklersiniz. Peki, biz üniversiteyi hobi olarak mı okuyoruz? AK Parti iktidarında üniversitelerimiz ne yazık ki işsiz üreten fabrikalara dönüştü.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset