AK Parti Eğitimcilerle

AK Parti Eğitimcilerle

AK Parti Eğitimcilerle

AK Parti, 24 Kasım Öğretmenler Günü Dolayısıyla Akçaabat’taki Eğitim Kurumlarını ziyaret ederek öğretmenlerin günlerini kutladı.

Eğitim kurumlarına gerçekleşen ziyaretlere, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, AK Parti İlçe Başkanı Emre Akgün,  AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Satu Şahin, Gençlik Kolları İlçe Başkanı Mahmut Çavuş  ve partililer eşlik etti.

İlçe Başkanı Emre Akgün, fedakarlıkların en büyüğünü gösteren çocuklarımızın eğitim ve öğretimi için çaba harcayan tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutladıklarını belirtti.

İlçe Başkanı Akgün "Hepimizin yetişmesinde ve ülkemizin geleceğinin inşasında ölçülemeyecek derecede emeği olan öğretmenlerimizin ne yaparsak yapalım hakkını ödeyemeyiz. Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü canı gönülden tebrik ediyorum. Hakka yürümüş olan  öğretmenlerimize rahmetler dilerken, hayatta olanlara başarılarla dolu, hayırlı, uzun ömürler temenni ediyorum" dedi.

Akçaabat Kaleönü Murat Köse İlkokulu’nu da ziyaret eden ekip, öğrencilere çeşitli hediyeler dağıttı.

akcaabat-ak-parti-egitimcilerle-ogretmenler-gunu2.jpgakcaabat-ak-parti-egitimcilerle-ogretmenler-gunu1.jpgakcaabat-ak-parti-egitimcilerle-ogretmenler-gunu3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler