AK Parti Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

AK Parti Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Teşkilâtı’nın Haziran Ayı Danışma Meclisi Toplantısı parti binasındaki Mustafa Cumur Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Teşkilâtı’nın Haziran Ayı Danışma Meclisi Toplantısı parti binasındaki Mustafa Cumur Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Trabzon milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, İl yönetim Kurulu Üyesi Leyla Kalaycı Yavuz ve Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp Gedikli’in de hazır bulunduğu toplantı, bugüne kadar gerçekleştirilen toplantıların en az katılımlısı olurken, yapılan konuşmalarda gelişen siyasi olaylar değerlendirildi.

Teşkilat başkanı Temel Taflan’ın sunuculuğunu yaptığı, Seçim İşleri Başkanı Hayrettin Eroğlu, Ar-Ge Başkanı Halit Öztürk, Gençlik Kolları Başkanı Salih Tarakçı ve Kadın Kolları Başkan Vekili Fatma Kocabaş’ın yer aldığı divan kurulunun yönettiği toplantının açılış konuşmasını İlçe Başkanı Ahmet Ziya Öztürk yaptı.

Daha sonra söz alan Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Türkiye’nin çok hassas bir dönemden geçtiğini belirterek, buna rağmen Türkiye’nin önünün açık olduğunu söyledi. Türkmen, siyaset ve ülke yönetiminin partilerde yaşanılarak öğrenileceğini de ifade ettiği konuşmasında bu işlere çekirdekten başlamak gerektiğini de sözlerine ekledi.

Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu ise çok büyük değişimlerle karşı karşıya olunduğunu belirterek şunları söyledi:

“11 Aralık Ekonomik Çökertme Hareketi, Gezi Olayları ve benzeri operasyonlar geçiriyoruz. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde bu olayların yansımaları ile karşı karşıya kalacağız. Gün birlik ve beraberlik günüdür. İstikrar ülkeyi ayakta tutar. Trabzon Türkiye ‘ye ve dünyaya sahip çıkıyor. Milletin özü, esası Trabzon’da toplanmıştır. Türkiye gibi dünyayı da yönetiriz. Milletimizin teveccühü bizden yanadır.  Türkiye’nin, AK Parti‘nin ve sizlerin önemi çok büyük. Üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmeliyiz.”

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset