AK Parti  bayramlaşma ve aday tanıtım töreni yapıldı.

AK Parti bayramlaşma ve aday tanıtım töreni yapıldı.

AK Parti Trabzon'da bayramlaşma ve aday tanıtım töreni yapıldı.

AK Parti Trabzon'da bayramlaşma ve aday tanıtım töreni bugün başladı. Törende ilk olarak AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi konuştu. Revi, “Partimiz AK Parti milletin bağrından çıkmış bir partidir. Bu kutlu yürüyüşün kökleri mazide olan ilk günkü aşkla sonsuza kadar devam edecek olan bir harekettir. Sayın Genel Başkanımız ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu önderliğinde yolumuza devam etmekteyiz. Kuruluşumuzdan bugüne kadar teşkilatımızdan çok kahramanlar çıktı. Şimdi yeni bir seçim arifesindeyiz. Yerli ve milli aday adaylarımızla yola devam ediyoruz. Yapılan operasyonlar huzur ve demokrasi operasyonlarıdır. Tek hedef terör örgütüdür. Taşın altına gövdemizi koymaktan asla kaçınmayız. Biz milletimizden mesajımızı aldık. Milletimizle bağımızı koparmayacağız.  Sandıklara sahip çıkacağız. Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımızın tartışılmasına asla müsaade etmeyeceğiz. Bizler verdiğimiz sözlerin arkasındayız. Hepsinin takipçisiyiz. Trabzon vasat bir şehir değildir. Şehrimize kendisine yakışır şekilde geliştirecek olan istihdama yönelik projeleri takip ediyoruz. İnşallah bunlara yenilerini ekleyeceğiz. Burada bulunan veya bulunmayan şehrimizin tüm dinamiklerinden destek bekliyoruz.  Bizim seçim şarkımızın şarkımızın yasaklanması istendi. YSK’ya saygımız var. İşe yemeğe başlarken, her adımımızı atarken bismillah demiyor muyuz? Allah aşkına bunun neresi seçim kurallarına aykırı.  Sözlerimi bitirmeden sizleri selamlıyor ve ilk gün ki aşkla ‘Haydi bismillah’ diyorum… “

GÜMRÜKÇÜOĞLU: 400 TRİLYONU YOL, ASFALT YAPIMI YAPILACAK

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu:  “Biz bir birinden çok kıymetli olan, her zaman için kardeşçe omuz omuza olan şehrimizi en iyi şekilde temsil edecek olan bütün milletvekili aday adayları ve adaylarımıza son derce güveniyoruz. Şehri vatanı milleti en iyi şekilde koruyacaklarına kalpten inanıyoruz. Bütün belediyelerimiz adına bütün ilçe belediyelerimizle imkanlarımız sınırlı olmasına rağmen ellerinden gelen bütün hizmetleri yaşamakta gayret etmektedir. Büyükşehir belediyesi 5 yıl içinde kuruluşunu tamamlayacaktır. Bu yıl itibari ile su kanalizasyonda ki yatırımı 157 trilyondur. Daha önce vadettiğimiz gibi bu yılın mevsiminin başladığı 1 mayısından itibaren toplam Trabzon sathına dökülen asfalt 162 bin tona ulaştı. Bu sene ki asfalt hedefimiz toplamda 60 trilyonluktur. Kar yağmadıkça, yer ıslak olmadıkça bizim 5 yıl boyunca aslfat beton çalışmalarımız kesintisiz devam edecektir. 5 yılda 400 trilyonu yol asfalt ve beton yapımı olarak bu şehre kazandıracağız.”

ERGİN AYDIN: 6-0 YAPMADAN KENDİMİZİ EVİMİZE BIRAKMAYACAĞIZ

Milletvekili adaylarından ilk olarak konuşan Ergin Aydın oldu. Aydın, “Milletvekilliğinde sıralamada yer aldığımızda bizi arayan arkadaşlarımızdan edindiğimiz tecrübe şu. 6-0 olacak mı? Bu liste 1-0’da değil, 6-0’da değil, Türkiye’nin her tarafında temsil edilebilecek güçtesiniz. Bugün Trabzon’da 4 milletvekili ile giriyoruz. Bugün baktığınızda 4 milletvekili temsil edilecek değiliz. 6-0 yapmak kolay da değil, zor da değil. Kapı kapı 1 kasıma kadar kalbimiz ve şuurumuzla birlikte çalışırsak zor değil. Genel Başkan yardımcım bizi aradığında sıralama sizin için önemli mi dedi? Benim için sıralama önemli değil. Aidiyet duygumuzdur önemli. Sıralamada gözümüz yok. Önemli olan ülkemizde kardeşliğimizin devam etmesidir. 7 Haziran’da da buradaydık. Milletvekili arkadaşlarımız gibi çalıştık. 1 Kasım’da 6-0 yapmadan kendimizi eve bırakmayacağız” dedi.

CORA: MİLLETİN GÜCÜNDEN BAŞKA GÜÇ TAŞIMAYAN

Aydın’dan sonra ise Salih Cora bir konuşma yaptı. Cora, “Biz bize oy verenlerin ve vermeyenlerin takdirini saygı ile karşılayarak koalisyon çalışmaları yapmak için azami gayret gösterdik. AK Parti milletin gücünden başka hiçbir güç taşımayan siyasi harekettir. Milletimizin tercihini şaşkınlık görenlerden değiliz. Biz bu manada 7 Haziran seçimlerini doğru olarak yorumladığımızda aslında o seçimlerin bir son değil başlangıç olduğunu görmüş olduk. Ve o günden itibaren seçim çalışmalarına başladık. Bu seçimin iki anahtar kelimesi var. Birisi güven birisi de istikrar. Bu toprakların hamurunda bulunan kardeşliği, nifak tohumları ekerek fırsat vermeyeceğimiz bir seçim süreci yaşayacağız. AK Parti milletimizin gözünde ki son umut ışığıdır. Rotasını milletin çizdiği hamurunu milletimizin yoğurduğu tabelasını halkın astığı bir siyasi harekette siyaset yapıyoruz” diye konuştu. GÜNNAR: BİZ

TÜRKİYE’NİN PARTİSİYİZ

Cora’nın ardından ise AK Parti Trabzon Milletvekili ve adayı Adnan Günnar, şu şekilde konuştu: Bizler üzerimize düşeni nasıl yaptıysak bundan sonra daha da kuvvetli yapacağız. 2007 yılında ben şahsen AK Parti’de milletvekili aday adayı olarak AK Parti’de siyasete başladım. Bizler MHP’li ülkücü kardeşlerimizin de partisiyiz. Bizler CHP’ye oy veren sosyal demokrat anlayışa sahip olan memleketini seven sosyal demokratların da partisiyiz. Bizler Saadet partisine destek veren şimdi AK Parti’ye destek veren milli görüşçülerin de partisiyiz. Biz bütün Türkiye’nin partisiyiz. AK Parti’nin içinde hepsine yer var. Biz o yüzden Trabzon’da hedefimiz 6-0 diyoruz. TBMM’de, AK Parti bir tarafa, HDP, MHP ve CHP bir tarafa oldular. Bizler kaldırdığımız hiçbir parmaktan pişman olmadık. Memleketimiz için kaldırmaya devam edeceğiz. Bu memlekete, bu bayrağa İslam davasına hizmet edeceğimizden hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Buradan bütün aday adaylarımıza başarılar diliyorum. 

KÖSEOĞLU: TÜRKİYE CFUMHURİYETİ TARİHİNİN EN ÖNEMLİ SEÇİMİ

AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, şu şekilde konuştu: İnşallah hayırlı bir sonuç almayı umut ettiğimiz süreci buradan hep birlikte haydi bismillah diyoruz. Millet olarak bizler bir oldukça diri oldukça, ülkemizi kan gölüne çevirmeye çalışanlara karşı asla müsamaha edilmeyecek. Birliğimizin ve beraberliğimizin bozulması asla müsaade edilmeyecek. Ülkemizin köklü ve derin bir çok sorunun çözümünde cesur ve inançlı bir şekilde yol alacağız. Milletimizden aldığımız güçle inanç ve kararlılıkla çözüm üretmeye devam edeceğiz. AK Parti, bu ülkenin milli birliği ve beraberliği için olan partidir. 7 Haziran’da yaşanan süreci sizlerde gördünüz. Milletimizin de gördüğü gibi AK Parti’den başka, ülkemizi yönetme iradesine sahip başka parti yok. Türkiye’nin her karış toprağında izi olan başka bir siyasi hareket yok. AK Parti’den başka ülkenin sorunlarına vakıf, ülkenin geleceği için söz söyleyecek siyasi hareket yok. Ülkemize sahip çıkmak için sandık başına gideceğiz. Her seçim kendi içinde önemlidir. Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en önemli seçimlerinden bir tanesini gerçekleştireceğiz. Her seçimden çok daha fazla çalışacağız. Türkiye büyük bir ülkedir ve bu millet büyük bir millettir. Bu zor günleri en az hasarla geride bırakacağız. Yeter ki Türkiye kendi enerjisini kendi içinde harcamasın. 

BALTA: BU MÜCADELE İLİLEBET DEVAM EDECEK

AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta:  Vatan millet bayrak uğruna, terörle mücadele eden bütün güvenlik kuvvetlerimize selamlarımızı yolluyoruz, dualarımızı yolluyoruz. Bu kürsüden 7 Haziran öncesinde bir milletvekili adayı olarak hitap ediyorduk. Bu kardeşinize milletvekili olma onuru yaşattınız. AK Parti kuruluşundan itibaren özellikle demokrasi alanında refah alanında, şehircilik alanında uluslararası ilişkilerde Türkiye’de Cumhuriyet tarihinden beri en iyi reformları yaşattı ve bu güzellikleri bizlere yaşattı. Bu topraklar üzerinde çok oyunlar oynandı. Ama bizim özgürlüğümüze bizim esaret altında hiçbir zaman kalamayız. Özgürlüğümüze düşkün olan insanlarız. Biz her zaman mücadele ettik ama özgürlüğümüzden taviz vermedik. 3 seneden beri şehit cenazeleri yoktu. 3 seneden beri analar, babalar ağlamıyordu. Bu ülkenin evlatları birlik beraberlik içindeydi. Bunu çekemeyenler 7 Haziran seçimlerinden sonra bunu fırsat bilerek ülkemizin her tarafını karıştırmaya çalıştılar. Bu mücadele şimdi yapılmıyor. Bu mücadele 30-40 yıldan beri yapılıyor. Türkiye düşmanlarına, şimdi milli silahlarımızla hak ettikleri darbeyi vurduk. Vurmaya da devam edeceğiz. Hiç merak etmesin, milletimiz hemşehrilerimiz. Bütün teröristler temizlenene kadar bu mücadele güçlü bir şekilde devam edecek.

SOYLU: TRABZON OYUNU EN FAZLA ARTTIRAN İL OLACAK

AK Parti MKYK üyesi ve AK Parti Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu şu şekilde konuştu:  “Bu salonda birlikte ve bir aradayız. 7 Haziran’da bıraktığımız yerin neresi olduğunu biliyoruz. 1 Kasım’ın ne ifade ettiğini biliyoruz. 1 Kasım bizim için çok şey ifade ediyor. Türkiye’nin yarınlarını geleceğini kucaklamak isteyen AK Partililer için neyi ifade ettiğin biliyoruz. 1 Kasım, istikrarımızın, huzurumuzun, sükûnumuz için, geleceğin ve tek başına iktidarın anahtarıdır. 7 Haziran’a gelen süreçte, bu muazzam teşkilatla yorulmadan hiçbir an duraksamadan bir büyük mücadeleyi ortaya koyduk. 3,5 aydır tekrarlıyorum. Tekrarlamaktan bıkmayacağım. Trabzon teşkilatı 7 Haziran’da bütün gayretini ortaya koymuştur. Sonucunu da aldık Allah’a şükür. Evet 6 milletvekili istiyorduk. Oraya ulaşamadık. Türkiye’de Büyükşehirler içerisinde oyunu en iyi şekilde muhafaza eden herkese bu büyük mücadeleyi anlatan bir anlayışı gerçekleştirdik. 7 Haziran’da oyunu en iyi muhafaza eden büyükşehirden sonra, bu mücadelede büyük harcı emeği olanlar hanım efendiler beyefendiler sizlere sesleniyorum. 1 Kasım’da sizler gayretinizi ortaya koyarsak, 7 Haziran ile 1 kasım arasında Türkiye’de oyunu en fazla arttıran Trabzon vilayeti olacak. Biz hedefimizin ne olduğunu biliyoruz. Şunu söylemek istiyorum. Trabzon’da 7 Haziran’da 258 bin oy aldık. 258 bin milletvekili çıkardık. 300 milletvekili istiyorsak, Trabzon’da 300 bin oya talibiz. Bunu hep beraber gerçekleştireceğiz. Geçen sefer geldiğimde belki de biraz çekingendim. Acaba söylesem karşılığı olur mu diyordum. 6 Aydır Trabzon’un köylerini mahallerini arşınlıyoruz. Sevgimizi gönlümüzü aslında vicdanımızı hizmet emeğimizi onlarla bütünleştirmeye çalışıyoruz. Evet Ergin bey de Salih kardeşimizi TBMM’ye taşımak için 6-0 gerçekleştirmek için büyük mücadele ortaya koyacağız. 6 sözümüz var. Birinci sözümüzü söylüyoruz:  Söz 1: PKK’yı bitireceğiz.. Biz nasıl vesayeti sona erdirmişsek, darbeleri bitirmişsek, nasıl mafyayı Türkiye’den tasfiye etmişsek, oligarşik sermayeyi, bürokrasiyi bitirmişsek Türkiye’de PKK’yı bitireceğiz ve tüketeceğiz. Şehit evlatlarımızın intikamını bu ülkenin birliği için alacağız.  Söz 2: Emeklilerimiz ve dar gelirlilerimiz, bundan sonra Türkiye bir çok meseleyi gerçekleştirdi. Bir çok meseleyi ortaya koydu. Ekonomik açıklarımızı, kalkınma açıklarımızı bir bir ortadan kaldırdık. Ne IMF’ye muhtaçlığımız kaldı ne de birine avuç açmamız.. Kalkınmamızı güçlü bir şekilde ortaya koyan AK Parti 2015 ve 2019 arası rahat bir hayat standardını üst düzeye getirecek adımlar atılacak.  Söz 3: Türkiye demokrasi bayrağını 14 yıldır dalgalandırmaktadır. Demokrat Partiden bugüne kadar. Hem demokrasi hem de ülkemizin özgürlük değerleri yükselmektedir. Demokrasi meşalemiz elinde. Herkesin hür ve özgür şekilde yaşadığı ülke Türkiye olacaktır. İnadına demokratik reformlarımız devam edecek.  Söz 4: 2023-2053-2071 vizyonlarımız aynı kararlılıkla devam etmektedir.  Söz 5: Trabzon o tarihin, kültürün medeniyetin mirasını bugüne kadar hangi güçle kuvvetle bugüne taşımışsa aynı yatırımla ve anlayışla taşıyacaktır. 7 Haziran’dan önce bir çok projelerle vatandaşımızı karşısına çıktık. 7 Haziran’a gelene kadar 13 katrliyonu aşan, hizmetlerle 13 yıldır 14 yıldır AK Parti hizmet kervanı ile Trabzon’u buluşturdu. Onu bir tek geri adım attırmadı. SÖZ 6: Kendi kendi başına bir marka. Trabzonspor’u Türkiye ve Dünya Ligleri’nde en iyi yerlere taşıyacağız.

Kaynak:61saat

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset