AK Parti, Akçaabat’ta seçim yürüyüşü yaptı.

AK Parti, Akçaabat’ta seçim yürüyüşü yaptı.

AK Parti, Akçaabat’ta seçim yürüyüşü yaptı.

AK Parti, Akçaabat’ta seçim yürüyüşü yaptı.

Ak Parti Akçaabat ilçe teşkilatı seçim öncesi partililerle önce kahvaltı yaptı ardından Çolaklı Mahallesinden başlayarak Fatih Stadyumuna kadar yürüdü.

 

korfez-kahvalti.jpg

Körfez Restaurant’ta gerçekleşen kahvaltıya Milletvekili adayı Adnan Günnar, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Ak Parti ilçe başkanı Emre Akgün, ilçe gençlik koları başkanı, ilçe kadın kolları başkanı ve birçok partili katıldı.

 

 

Düzenlenen kahvaltıda kısa bir konuşma yapan Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, seçim zamanının demokrasi bayramı olduğunu söyleyerek, kararsız vatandaşlara da yardımcı olunması gerektiğini söyledi.

 

 

adnan-gunnar-korfez.jpg

Yarın yeni bir güne başlayacaklarını ifade eden Vekil Adayı Adnan Günnar, “Yarın Allah nasip ederse yeni Türkiye’nin yeni başlangıcına hep birlikte yelken açacağız. Hep beraber bugüne kadar yaklaşık 60 gündür gece gündüz demeden Akçaabat’ın altını üstüne getirdik ama yine de yetiştiremedik. Köy köy mahalle mahalle esnaf esnaf kapı kapı dolaştık. Vicdanımız rahat. Biz insanlarımıza gerçekleri anlattık. Önümüzde bizi ne güzelliklerin beklediğini anlattık. Aksi takdirde ne gibi tehlikelerle karşılaşacağımızı da anlattık. İçimiz rahat bir şekilde seçime gidiyoruz” dedi.

 

 

ak-parti-dua.jpg

Kahvaltı, Akçaabat Belediye Başkan Yardımcısı Cevat Birinci’nin yapmış olduğu dua ile sona erdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kahvaltı sonunda Çolaklı Mahallesinde toplanan parti teşkilatı, Çolaklı Mahallesinden başlayarak Akçaabat tarafına doğru esnafı selamlayarak ve karanfil dağıtarak yürüdü.

 

 

suleyman-soylu.jpg

 

Yürüyüşe; milletvekili adayları Süleyman Soylu ve Adnan Günnar, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, AK Parti ilçe başkanı Emre Akgün, AK Parti ilçe eski Başkanları Osman Çavuş ve Ahmet Ziya Öztürk ile milletvekili aday adayları ve birçok partili katıldı.

 

 

 

 

 

Çolaklı Mahallesinde başlayan yürüyüş Fatih Stadyumuna kadar devam etti.

 

fotogaleri.gif

 

Nesrin BAYRAM / akcaabathaber.com

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset