AK Parti 19 Yaşında

AK Parti 19 Yaşında

AK Parti 19 Yaşında

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, AK Parti’nin 19. kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımlayarak, 14 Ağustos 2001 tarihinin, Türk siyasi ve demokrasi tarihinin mihenk taşlarından biri olduğunu söyledi.

“AK Parti sadece Türkiye açısından değil Dünya üzerinde de pek çok siyasi harekete örnek nitelikte eser ve siyasi birikim kazandırdı.” diyen Altıntepe, “14 Ağustos 2001’de Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde kimsesizlerin kimsesi şiarıyla yola çıkan partimiz, her seçimde başarılarını katlayarak artırmıştır. Bu kutlu yolculukta, nice hizmet ve yenilikle Türkiye’ye çağ atlatan partimizin 19. kuruluş yıldönümü kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

Altıntepe ,mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Türkiye’de ezber bozan, Türkiye’de milletin egemenliği üzerindeki vesayetleri ortadan kaldıran AK Parti; hayata geçirdiği yatırımlar, yenilikler ve benzersiz icraatları ve hizmet destanları ile özdeşleşti. ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın!’ anlayışı ile bu Yüce Milletin gönlüne girip, teveccühüne mazhar olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile tüm yol arkadaşlarına, şahsım ve ülkem adına, minnet ve şükranlarımı sunuyorum.

Kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında bundan önceki yıllarda Akçaabat İlçe Teşkilatı olarak her dönemde kuruluş etkinliklerimizi halkımızla iç içe olarak teşkilatımız tarafından düzenlenen kutlamalarla gerçekleştiriyorduk. Bu yıl ise Covid-19 salgını nedeniyle her yıl coşkuyla gerçekleştirmiş olduğumuz kutlamalarımızı gerçekleştirememenin hüznünü yaşadığımızı buradan belirtmek istiyorum. Umarım en yakın zamanda Dünya’ya musallat olan bu salgın hastalık ortadan kalkar ve eski günlerimize kavuşuruz.

Partimizde bugüne kadar hizmet etmiş bütün yol arkadaşlarımıza, can-ı gönülden teşekkür ediyorum. Bugün aramızda olamayanlara ise Yüce Mevla’dan rahmet diliyorum.

AK Parti teşkilatlarında bayrağı ileriye taşımak için bugün görevi başında olan ve ter döken bütün dava arkadaşlarıma saygı ve minnetlerimi sunuyorum.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler