AK Parti 17 Yaşında

AK Parti 17 Yaşında

AK Parti 17 Yaşında

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanlığı tarafından partinin iktidara gelişinin yıldönümü dolayısıyla bir basın açıklaması yapıldı.

Yapılan basın açıklaması şu şekilde;

3 Kasım 2002 tarihinde Türkiye’nin önünde yeni bir AK Sayfa olarak açılan AK Parti İktidarının 17 yılını geride bırakmış olmasının kıvanç  ve onuruyla bu haftaki olağan İlçe Yönetim Kurulu Toplantımızı gerçekleştirdik.

Bir sevdanın hikâyesi olan AK Partimiz başarılarla dolu 17 yılının hasbihalinin yapıldığı Yönetim Kurulu Toplantımızı İlçe Başkanımız Ahmet Hüseyin ALTINTEPE başkanlığında yaparken, İlçe Koordinatörümüz olan AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı Bayram ÖZTÜRK de hazır bulundu.

Toplantımızı “Millete Hizmette 17 Yıl” yazılı sürpriz AK Parti logosu basılı yaş pastayla bir hatıra fotoğrafı çektirerek başlatırken, bütün Yöneticilerimiz hep bir ağızdan; ülkemizi 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine Türkiye’mizin ve davamızın yükselen değer ve önderliğinde taşımanın sözü verildi.

İlçe Başkanımız Ahmet Hüseyin ALTINTEPE, “17 yıl önce ilk kez iktidara geldiğimiz günden bu yana, millet sevdasıyla kesintisiz sürdürdüğümüz hizmet dönemimizde şehrimize ve ülkemize çağ atlatan yatırımlar ve üstün kalkınma hamleleri yaparken bir yandan da şer odakları, nifak tohumları saçanlara karşı dimdik duruşumuzla Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde bir başarı öyküsü yazdık” sözleriyle 17 yıllık AK iktidarımızın adeta bir özetini çıkardı.

Bu özel duygularla başlayan toplantımızda, birim ve kademe başkanlarımızın sunmuş oldukları çalışma raporlarının değerlendirilmesinin akabinde İlçe Başkanımız Ahmet Hüseyin ALTINTEPE, gerçekleştirdiği Ankara ziyaretiyle ilgili notları ve temasları hakkında bilgi verdi.

Haftalık ziyaret gerçekleştirilecek olan mahallemiz yapılan kur’a çekimiyle Meydankaya olarak belirlendi.

ak-parti-17-yasindaa.jpg

akcaabat-ak-parti-17-yasini-kutladi.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler