AK Kadınlardan Ebeler Ziyareti

AK Kadınlardan Ebeler Ziyareti

AK Kadınlardan Ebeler Ziyareti

AK Parti Akçaabat İlçe Kadın Kolları Başkanı Satu Şahin ve kadın kolları yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Akçaabat Devlet Hastanesi'nde görev yapan ebeleri ziyaret ederek, Ebeler Haftasını kutladı.

 

AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Satu Şahin ve kadın kolları yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Akçaabat Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti. Şahin, "Anne ve Bebek sağlığının neferleri sağlık kurumunun kanatsız melekleri Ebelerimizin bu anlamlı ve önemli haftasını kutluyorum" dedi.

Akçaabat Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Osman Bulut ve Başhemşire tarafından karşılanan Şahin yaptığı değerlendirmede , "Ülkemizin en ücra köşelerinde sağlık hizmetinin temsilcisi olan ebelerimizin sunduğu hizmetin değeri tartışılmazdır. Tüm zorluklara rağmen fedakarlıklar içerisinde görev ve sorumluluklarını yerine getirmeye çalışan kanatsız melekleri ebeler, sağlık sistemimizin vazgeçilmez unsurlarından biridir. Olumsuz koşullara rağmen görevlerini büyük bir sorumluluk bilinci içinde ve şevkle yapan tüm ebelerimize teşekkür ediyor, ebelerimizin bu özel haftalarını kutluyorum" dedi.

ak-kadinlar-akcaabata.jpgak-kadinlaarr.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Siyaset