AK Gençlik Danışma Toplantısı

AK Gençlik Danışma Toplantısı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK PARTİ) Akçaabat Gençlik Kolları Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi.

 

Akçaabat İlçe AK Parti Binasında yapılan toplantıya, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Salih Cora ve Bahar Ayvazoğlu, Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Altıntepe, Akçaabat Belediyesi Aday Adayları Emre Akgün, Osman Nuri Ekim ve Mustafa Uzun, İl Gençlik Kolları Başkanımız Sefa Küçükali,  Akçaabat Kadın Kolları Başkanı Satu Şahin ve İlçe Başkanları, mahalle temsilcileri ve partililer katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal marşının ardından ilçe başkanlığının sunumunun izlenmesinin ardından konuşan AK Parti Akçaabat Gençlik Kolları Genel Başkanı Mahmut Çavuş, gençlik kollarının her geçen gün geliştiğini ifade ederek “Ülkemizin güçlenmesine ve geleceğine bir nebze olsun yardımımız olsun gayreti içerisindeyiz. Bize verilen görevleri yapmak için durmadan çalışacağımızı bilmenizi isterim” dedi.

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora ”Ülkemizin etrafında yaşanan gelişmeler karşında AK Parti ve MHP olayı bir beka meselesi olarak değerlendirip güç birlikteliği yapmıştır ve cumhur ittifakını oluşturmuştur. Karşısında ise her zaman ki gibi birbiriyle aynı sofrada bir ekmeği paylaşamayacak kişiler Erdoğan nefreti etrafına birleştiler. Erdoğan düşsünde ne olursa olsunlar mantığında birleştiler. Bunlar Türkiye kiminle kötü oluyorsa onlarla dost oluyor. Önümüzde ki seçimde ben demiyorum HDP eş genel başkanı diyor. Bu iktidarın karşısında birçok yerde CHP’yi destekleyeceklermiş. Bunu açıkça ifade ediyorlar. CHP de birçok yerde iyi parti ile ittifak halinde seçime gireceğini beyan etmiştir. Bunların bir araya gelmesi ne anlama geliyor. Milletimizin takdirine sunulacaktır. Recep Tayyip Erdoğan’ın yeri milletin gönlüdür.” şeklinde konuştu.

AK Parti İl Başkanı Haydar Revi ise yaptığı konuşmada “Gençlerimizin el ele vererek bu seçimlerden de başarılı bir sonuç alacağız. Geleceğimiz olan gençlerimize daha güzel yarınlar bırakmak için gönül belediyeciliği ile AK Belediyelerle hizmete devam edeceğiz. Toplantımız hayırlara vesile olsun.” diye konuştu.

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen ise yaptığı konuşmada belediyenin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.  Bölgenin en önemli gelir kaynağının turizm olduğunu ifade eden Başkan Türkmen “Bölgemizin en önemli gelir kaynağı turizmdir. Biz bunu yıllardır söylüyoruz. Şimdi turizme hazır olan ilçeler daha çok kazanıyor. Akçaabat olarak iyi durumdayız. Ama bu yetmez. Dağ turizmini geliştirmeliyiz. Trabzon’a gelen her turist yemek yemek için Akçaabat’ta uğruyor. Bu insanları şehir merkezine çekmek istiyoruz” dedi.

ak-parti-akcaabat-genclik-danisma-toplantisi12.jpgak-parti-akcaabat-genclik-danisma-toplantisi11.jpgak-parti-akcaabat-genclik-danisma-toplantisi13.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler