AK Gençlerden Doğum Günü Sürprizi

AK Gençlerden Doğum Günü Sürprizi

AK Gençlerden Doğum Günü Sürprizi

AK Parti Akçaabat Gençlik Kolları üyeleri, ilçenin farklı semtlerinde yaşayan 18-20 yaş aralığındaki gençlere doğum günlerinde evlerinde sürpriz ziyaretler yaparak çeşitli hediyeler veriyor.

AK Parti Akçaabat İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Çavuş, yaptığı açıklamada, doğum günlerinde gençlerin yanlarında olmak istediklerini ve buna yönelik bir ziyaret organizasyonu düzenlediklerini söyledi.

Çavuş, "Biz insanların gülümsemesine vesile olmayı yol haritamız olarak belirledik. Etkinliğimizin vurgusu, Akçaabat’ta yaşayan bütün gençlerin kardeş olduğu gerçeğidir. Bu vesileyle muhabbet bağımızı güçlendirmek istiyoruz." diye konuştu.

Yaptıkları ziyaretlerde gençlerle sohbet etme imkanı bulduklarını söyleyen Çavuş, gençleri AK Parti İlçe Başkanlığına davet ederek çalışmalarına destek vermelerini istediklerini söyledi.

dogum-gunu-surprizi.jpg

 "Bütün gençlerin kapısını çalıyoruz"

Çavuş, Genel Merkez’in çalışmasıyla seçmen listelerinden yaş bilgilerine ulaştıklarını ifade ederek, şunları söyledi: "18-20 yaş aralığındaki gençlere gidiyoruz. AK Parti'ye üye olan ya da olmayan bütün gençlerin kapısını çalıyoruz. Yüksek bir mahallede de olsa gidip ziyaret ediyoruz. Gençlerimize Cumhurbaşkanımızın selamını iletiyor ve küçük te olsa bir hediye takdim ediyoruz. Ayrıca her gencimizin ismine özel hazırlanmış bir tebrik kartı ve içerisinde Cumhurbaşkanımızın bu kişiye özel hazırlamış olduğu mesajı iletiyoruz. Ak Partili olsun olmasın gençlerimiz çok memnun oluyor. Biz gençlere değer veriyoruz. Tüm gençlerin kapısını çalarak gençlerin yüzünde de tebessüm olsun istiyoruz."

 

 "Güzel tepkiler alıyoruz"

Çavuş, ziyaret ettikleri evlerde aldıkları tepkilere de değinerek, "Bizim siyasi görüşümüzü paylaşmayan kişiler de bize kapılarını açıyor. Bazıları çocuğunun doğum gününü unutuyor. Arkadaşımızın doğum günü olduğunu hatırlatınca ailelerin yüzlerinde bir tebessüm oluşuyor." şeklinde konuştu.

500 kişiye yakın doğum günü sürprizi

Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Çavuş, Akçaabat genelinde 500’e yakın gence doğum günü sürprizi yaptıklarını ifade ederek, "Hedefimiz, tüm genç arkadaşımızın doğum gününü kutlamak ve onlara nice güzel seneler dilemek. Bu güne kadar 500 yakın gencimizin kapısını çalarak günlerini kutladık" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler