Ahmet Çelik AK Parti'den Aday Adayı Oldu

Ahmet Çelik AK Parti'den Aday Adayı Oldu

Ahmet Çelik AK Parti'den Aday Adayı Oldu

Akçaabat’ın başarılı bürokratlarından Trabzon Serbest Bölgesi’nin müdürü Ahmet Çelik istifa ederek Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)’nden Akçaabat Belediye Başkan Aday Adayı oldu.  Çelik, kamuda edindiği tecrübesini Akçaabat için kullanmak istediğini belirtti.

Ahmet Çelik, kamuda üst düzeyde birçok kurumda hizmet ettiğini belirterek "kamuda edindiğim bilgi ve deneyimlerimi yaşadığım  Akçaabat için kullanmak için görevimden istifa ederek Akçaabat'ta aday adayı oldum. Yaşadığım bu şehre ve mahalleme borcum var. Halkımıza en iyi ve kaliteli hizmeti sunmak için aday adayı oldum.” dedi

Ahmet Çelik Kimdir;

 

Ahmet Çelik aday adaylığı başvurusunu 14 Kasım Çarşamba günü (bugün) saat 17.30'da AK Parti İlçe Teşkilâtı’na törenle yapacak.

Ahmet Çelik kimdir?

1955 Akçaabat doğumlu. İlk, orta ve lise öğrenimini Akçaabat’ta yaptı. Erzurum Atatürk Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden 1980 yılında mezun oldu.

Bankacılık sektörünün yanı sıra özel sektörde uzun yıllar görev yapan Çelik, Maliye Bakanlığı’na bağlı Akçaabat Vergi Dairesi’nin yanı sıra Türkiye Denizcilik İşletmeleri’ne bağlı Trabzon liman İşletme Müdürlüğü’nde Personel şefi ve Uzman olarak görev yaptı. Çelik, 1998 yılından itibaren Ekonomi Bakanlığı’na bağlı Serbest Bölgeler, Yurt Dışı Yatırım ve Hizmetler Genel Müdürlüğü Trabzon Serbest Bölge Müdürü olarak görev yapıyordu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Haberler