Ağır Yaralanan Kişi de Hayatını Kaybetti.

Ağır Yaralanan Kişi de Hayatını Kaybetti.

Ağır Yaralanan Kişi de Hayatını Kaybetti.

Akçaabat’taki annesinin cenaze törenine gelmek için İstanbul’dan yola çıkan Bolu'da geçirdiği trafik kazasında eşini kaybeden ve  kendisi ağır yaralanan Fatma Kara yaşam savaşını kaybetti.

 

 Akçaabat Derecik Mahallesi’nde yaşayan annesinin cenaze namazına gelmek üzere İstanbul’dan yola çıkan Ergin Kara (52) geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetmişti. Aynı kazada ağır yaralana ve   yoğun bakımda tedavi altına alınan araç sürücüsü Fatma Kara da yaşam savaşını kaybetti. fatma Kara yarın (23 Aralık çarşamba) Derecik'te toprağa verilecek.

Olay Nasıl Olmuştu...

16 Aralıkta annesinin cenazesi için Trabzon'a gelmek üzere yola çıkan Ergün Kara’nın kullandığı 34 CET 37 plakalı otomobil, TEM otoyolunun Bolu Dağı geçişi Düzce kesimi Darıyeri Hasanbey mevkisinde arıza nedeniyle yol kenarında duran Hasan Cançetin idaresindeki 34 MUF 43 plakalı kamyona arkadan çarptmıştı. Kazada Ergün Kara hayatını kaybederken araçta bulunan 4 kişi de yaralandı. Kazada otomobilde sıkışan sürücü Ergün, Ergin ve Fatma Kara ile Ahire Hacısalihoğlu, itfaiye, polis, jandarma ve sağlık ekiplerince araçtan çıkarıldı. Yaralılar, ambulanslarla Düzce Atatürk Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü Ergin Kara, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmiş ve Akçaabat Derecik'te annesiyle aynı anda defnedilmişti. 

kazada-hayatini-kaybetmisti.1jpg.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler