Adaylar Hız Kesmiyor

Adaylar Hız Kesmiyor

CHP milletvekili adaylarından Ali Türen ÖZTÜRK ve Yavuz KARAN vatandaşlara seçim projelerini anlattı.

CHP milletvekili adaylarından Ali Türen ÖZTÜRK ve Yavuz KARAN geç saatlere kadar vatandaşlara seçim projelerini anlattı.

Akçaabat Tatlısu Mahallesi Merkez Camii’nde vatandaşlarla buluşan CHP Trabzon 2.sıra milletvekili adayı Ali Türen ÖZTÜRK ve 5.sıra milletvekili adayı Yavuz KARAN Cumhuriyet Halk Partisinin seçim projelerini vatandaşlara tek tek anlattılar. Sırayla konuşan milletvekili adaylarından Ali Türen ÖZTÜRK ‘’Bugüne kadar seçilen milletvekilleri nedense Akçaabat’ımızı unutmuş ve şehrimize hiçbir fayda sağlamamışlardır. Büyük şehir Akçaabat’ımıza hiçbir ödenek ayırmamaktadır. Akçaabat da tarım ve sanayi yok denecek kadar az. Akçaabat da ki açılan bankaların hemen hemen hepsi yabancı sermayenin elinde. Anlaşılacağı gibi Akçaabat büyümemesi için birileri ellerinden geldiğini yapıyor buna bir son vermenin seçimine giriyoruz siz vatandaşlarımdan dosta düşmana Akçaabat’ın gücünü gösterelim’’ dedi.

Devamında vatandaşlara hitap eden 5. Sıra milletvekili adayı Yavuz Karan, ‘’Ülkemizde adaletsizlik ve düzensizlik son yıllarda daha da artmıştır. 17 Aralık, tarihi bir yolsuzluktur. Gün yüzüne çıkan sadece %5’idir. Artık yeter demenin vakti geldi geçiyor iktidara gelmemizle birlikte gizlenen ne varsa hepsini gün yüzüne çıkaracağız ‘’dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset