Açılış Biletleri Satışa Çıkıyor

Açılış Biletleri Satışa Çıkıyor

Trabzon'da 24-29 Temmuz tarihleri arasında yapılacak Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları'nın (EYOF) açılış ve kapanış törenlerinin biletlerinin yarın satışa çıkacağı bildirildi.

EYOF Trabzon'un resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda 24 Temmuz Pazar günü gerçekleştirilecek açılış töreni ile 29 Temmuz Cuma günkü kapanış törenlerinin biletlerinin Trabzonspor Sadri Şener Sosyal Tesisleri'ndeki TS Clup mağazasından yarın satışa sunulacağı belirtildi.

 Açılış töreni biletlerinin 25 liradan, kapanış töreni biletlerinin ise 15 liradan satılacağı ifade edilen açıklamada, oyunları izlemek isteyenlerin ise salonlara 1 lira ödeyerek girebileceği ifade edildi.

Türkiye'nin olimpiyat statüsünde yapılacak ilk organizasyonunun açılış ve kapanış törenlerini izlemek isteyenlerin alacakları biletleri hatıra olarak saklayabilecekleri düşüncesiyle biletlerin olimpiyat dinamizmini yansıtacak biçimde ve hamsi figürleri ile donatılarak hazırlandığı vurgulanarak, şöyle denildi:

 ''Türkiye'de ilk kez olimpiyat meşalesinin de büyük bir sürprizle yakılacağı açılış töreni ise seyircilerin Hüseyin Avni Aker'e girişleri saat 17.00'te başlayacak. Saat 18.00'den seyirciler konserlerle coşturulacak ve resmi tören ise saat 20.00'de başlayacak. Açılış törenini oldukça görkemli ve sürprizlerle dolu olacak.''

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor