Acı Olayın Detayları

Acı Olayın Detayları

Acı Olayın Detayları

2 yıl önce yaptığı evde yaşama veda etti

Almanya’nın Stuttgart kenti yakınlarındaki Esslingen’de yaşayan Trabzonlu aile karbonmonoksit zehirlenmesi sonucu yaşamını yitirdi. 29 yaşındaki Turgay Öztürk, aynı yaştaki eşi Filiz Öztürk ve çocukları 5 yaşındaki Mert ile 3 yaşındaki Rana bugün öğle saatlerinde yaşadıkları evde ölü olarak bulundu. Aslen Düzköy ilçesi Çalköy Mahallesi’nden olan ailenin ölüm haberini alan yakınları büyük bir üzüntüye boğuldu.

Erikli’de de  Yas Var

Hayatını kaybeden anne Filiz Öztürk’ün Akçaabat Dörtyol mahallesi Erikli mevkiinden olduğu bilgisine ulaşılırken, acı haberi alan yakınları büyük üzüntü yaşadı.

PAZAR ULAŞAMADI, PAZARTESİ DE ULAŞAMAYINCA…

Turgay Öztürk’ün yakınında oturan annesi oğlunu pazar akşamı telefonla aradı. Ama cevap alamadı. Bu yüzden dün sabah tekrar aradı ve yine cevap alamayınca doğrudan oğlunun evine gitti. Kapının zilini çalan anne yanıt alamayınca pencereden içeri baktı ve oğlunun, gelininin ve torunlarının yerde yatan cansız bedenlerini gördü. Durumu polise haber verdi.

EVİ 2 YIL ÖNCE YAPMIŞ

Almanya’da yapılacak savcılık incelemesi ve otopsinin ardından cenazelerin Trabzon’a gelmesi bekleniyor. Ailenin yaşama gözlerini yumduğu evi Turgay Öztürk’ün iki yıl önce yaptığı öğrenildi.

almanya-olay-yerii22.jpg

almanya-olay-yerii.jpg

olay-yeri-almanya1.jpg

olay-yeri-almanya2.jpg

turgay-ozturk.jpg

İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler