“8 Mart Dünya Kadınlar Günü” Sergisi Düzenlendi

“8 Mart Dünya Kadınlar Günü” Sergisi Düzenlendi

“8 Mart Dünya Kadınlar Günü” Sergisi Düzenlendi

Akçaabat Belediyesi ve İlçemiz Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel karma sergisi düzenledi.

Düzenlenen sergiye Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Özdemir, Belediye Meclis üyeleri, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

"8 Mart Dünya Kadınlar Günü" konulu karma serginin açılışında konuşma yapan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Dün 8 Mart Dünya Kadınlar günüydü. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Belediyemiz Spor İşleri Müdürlüğünce kadınlara yönelik halat çekme yarışması düzenlendi. Toplamda 14 takım 70 sporcu katılım sağladı. Güzel bir farkındalık oldu. Bugün burada yine kadınlar günü kutlama etkinlikleri kapsamında karma sergi açılışımız var. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüz ile birlikte düzenliyoruz. Kadınlarımızın ürettiği eserler sergilenecek. Üretmek, hayal etmek çok önemli, ayrı bir yetenek gerektirir.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlar; bu sergide emeği geçenlere teşekkür ederim.” dedi.

1-087.jpg2-091.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler