75 Dev Firma Akçaabat'ta

75 Dev Firma Akçaabat'ta

75 Dev Firma Akçaabat'ta

Özgüneş firması Trabzon'da en büyük toptan satış mağazasını görkemli bir açılışla açtı.

 Trabzon'un Akçaabat İlçesi Akçakale mevkiinde açılışı gerçekleştirilen Özgüneş Plaza açılışına büyük ilgi gösterildi.

Açılışa AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Gunnar, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, AK Parti Ortahisar İlce Başkanı Turan Altuntaş, AK Parti Akçaabat İlce Başkanı Emre Akgün, TTSO Başkanı Suat Hacı Salihoğlu ile çok sayıda siyasi, bürokrat, firma sahipleri ve davetliler katıldı.

Açılış kapsamında 75 dev firma Trabzon'a gelerek stantlar kurdu. Türkiye'de bölgenin en büyük toptan satış organizasyonuna imza atan Özgüneş firması bir ilke imza atarak 4 mevsim toptan satış organizasyonu gerçekleştirdi. Özgüneş Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş açılışta yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar,konuşmasında “Sizi tebrik ediyoruz. Cenab_ı Allah’tan başarılarınızın daim olmasını diliyoruz. Bir Akçaabatlı olarak Akçaabat’ta açılan bu tesislerden gurur duydum. Rızkın onda dokuzu ticarette ve cesarettedir. Allah inşallah milletimize hayırlı bol rızıklar nasip eder. Kazancın en güzeli infak edebilmektir. İnşallah kazancımızla infak ederiz. Türkiye, aldı başına gidiyor. Bir uçağa benzetirsek gök yüzünde semalarda uçuyor. Ancak, bu semalarda uçarsak Türkiye’nin bu büyümesinde hoşlanmayanlar var. Bizim başımıza on yıllardır bir sürü dert açan diğer devletler Türkiye’yi içerden bölmeye çalışıyorlar. Sınırlarımızın hemen ötesinde YPG, ile PKK ile, DAEŞ ile üzerimize gelmeye çalışanlar içerde de bu örgütü desteklemekten başka binlerce yılın en büyük tehlikesi olan FETÖ terör örgütü ile beraber içimize kadar girdiler. Türkiye Cumhuriyeti Devleti bu konuda daha kararlı ve FETÖ’cü olduğuna inandığımız herkes hususunda daha da acımasız hareket ediyor. Hedef tek, Türkiye’nin geri kalmasını sağlamak. Türkiye dim dik ayakta kalacaktır. Türk milleti, AK Partilisiyle sosyal demokratıyla, milli görüşçüsüyle, ülkücüsüyle hep beraber kardeştir. Kardeşliğini de 15 Temmuz’da göstermiştir. Bugün burada Özgüneş firmasının açılışında yaklaşık 20 milyonluk bir yatırımla gurur duyuyoruz. Akçaabat’ın, Trabzon’un, Türkiye’nin ilerlemesi için biz de elimizden ne geliyorsa destek vereceğiz. Allah Türkiye için mücadele etmesi aşikar olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı başımızdan eksik etmesin. Burada çalışan kardeşlerimize hayırlı bereketli kazançlar nasip eylesin. Zenginlik istersek kanaat yeter anlayışından ayrılmadan, çok çalışana Cenab-ı Allah’ın daha çok vereceğini bilerek, yardım severlikten ve infak etmekten ayrılmadan gayret ederek çalışmalıyız. Biz AK Parti milletvekilleri olarak, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ile beraber sizin için gece gündüz gayret ediyoruz. Sizin için bunları yapmak bizim boynumuzun borcudur” dedi.

32 YILLIK EMEĞİN KARŞILIĞI "

32 yıldır emeğimizin karşılığı olan bu binanın açılışında emeği geçen herkese teşekkür ederim. Ben okuyamadım ama suanda okuyan insanlarla birlikte ticaret yapmaktayız. Bunu bana bahşeden rabbim nasip etti. Annem söyler bana ölümlü dünya neden bu kadar çalışıyorsun. Bende diyorum anne öyle deme çocuklarımız var girişimcilerimiz var hep birlikte bir aileyiz. Biz toptan satışa devam etmekteyiz. Bundan sonra Güntaş gibi perakende satış yapacaklara destek olacağız. Toptancı olarak iş kurmak isteyenlere yardımcı olacağız. Açılışı olupta satış yapmayan ilk firmamız. Bugün burada sipariş verilecek ürünler kapılarına gidecek. Benim 32 yıllık hayat tecrübemde dileyen kardeşlerime iş açacak. Biz destek olacağız onlara onlar istihdam saglayacak. Bizde kardeşimize destek olacağız"

ÖZGÜNEŞ'TEN İŞ AÇMAK İSTEYENLERE MÜJDE "Türkiye'de bu organizasyon bir ilk.

 Antalya'da başlattılar toplu satış organizasyonlarını biz dedik neden Trabzon'unumuzda olmasın. O yüzden 4 mevsim 4 fuar etkinliklerine imza atıyoruz. Biz 5 kardeş 32 yıldır birlikte çalışıyoruz. Bir baktım iki ortak kavga ediyor baktım neden kavga ediyorlar onlardan ders çıkardık. 50 senelik firma baba ölüyor firma 50 dakikada batıyor. Neden çocuğuna ticaret öğretmemiş iki üniversite okutmuş. Ama biz böyle yapmadık çocuklarımıza yeğenlerimize kapılarımızı açtık. Fabrikaların desteği buraya akıyor. Biz Akçaabat’tan gurur duyuyoruz. Bu memlekete gelenleri son derece memnun etmeye gayret edeceğiz. Bizim işi yapmak isteyenler bilgileri birikimizden istifade edecekler. Belki dilim dönmüyor ama içimde çok projeler var. İşsiz iş arayanlara sunmayı nasip ediyorum"

HACISALİHOĞLU'NDAN İHRACAT ÖNERİSİ TTSO

Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Özgüneş ailesinin kutlayarak, "Sadece burada istihdama katkı değil. Bu açılışların istihdama büyük katkılar veriyor. Bu tür olaylar üretime katkıdır. Sadece şehrimizin değil ülkemizin gelişmesini sağlayan bir katkıdır. Dileğimiz biz burada Rusya'ya yalın Gürcistan’a yakınız. Ürün gamı geniş bir firmadan bahsediyoruz. Biz Özgüneş ailesine ihracata önem vermesini istiyoruz. Sadece bize değil komşu ulkelerimize ihracat yapabiliriz. Özellikle Özgüneş ailesinin bu yatırımdan kutluyorum" ifadelerini kullandı.

TÜRKMEN'DEN DEV FİRMALARA FABRİKA KURULSUN TEKLİFİ

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, "buradan güzel bir tesisin bölgemiz ve ilçemiz için faydalı olacağına inandığımız için buradayız. Halis bey böyle ders niteliğinde hakikaten güzel şeyler söyledi. Başarı güzel birşey gayret ederek inanarak oluyor. Bu gençlerimize örnek olsun. Bu hareket giderek büyüyecek bir hareket bölgemize fayda sağlayacağını da inanıyorum. Bu bölgenin orta captada olsa yatırım yapılacak bir bölge. Üretime dönük organize sanayilerimiz var. Akçaabat OSB'lerimiz var onlara yer verebiliriz. Gelsinler buraya üretime dönük fabrika kursunlar"dedi

ÖZGÜNEŞ AİLESİ AHİLİK KÜLTÜRÜNÜ BENİMSEMİŞ

Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel ise ,"bu yapılan binanın açılışı ve bu binada bundan sonra yapılacak satış organizasyon açılışı var hayırlı olmasını diliyorum. Trabzon tarihi bir şehir. Ben burada bugün yapılan işlerin yatırımları görüyorum. Trabzon'un tarihi misyonuna katkı sunacağına inanıyorum. Özgüneş ailesi ahilik kültürünü benimsemiş bir aile olarak görüyorum." şeklinde konuştu.

GÜMRÜKÇÜOĞLU ÖZGÜNEŞ AİLESİ ÖRNEKTİR

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Özgüneş ailesinin tebrik ederek, "Burada destansı bir öykü dinledik. Halis bey KTÜ Maliye Bölümü'ne tecrübelerini anlatıyordu. Bu o kadar önemli bir şey ki ticaretin eğitimden öte girişim ve eğitimden kaynaklandığının kanıtı. Halis beyle birlikte güzel deneyimler yaşadık. Kendisi her zaman çözüm odaklı bir girişimcimiz" ifadelerini kullandı.

 Konuşmaların ardından Özgüneş Plaza'nin görkemli açılışı yapıldı.

ozgunes-akcaabat-acilisi.jpg

akcaabat-ozgunes.jpg

adnan-gunnar-023.jpg

akcaabat-horon-003.jpg

halis-ozgunes.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler