7 Haziran Dönüm Noktası

7 Haziran Dönüm Noktası

Uraloğlu, 7 Haziran Genel Seçimlerle ilgili, ‘Yeryüzünde mazlumların sesinin daha gür çıkacağı tarihin başlangıç noktasıdır’

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Abdulkadir Uraloğlu, 7 Haziran Genel Seçimlerle ilgili, ‘Yeryüzünde mazlumların sesinin daha gür çıkacağı tarihin başlangıç noktasıdır’ yorumunu yaptı.

Uraloğlu; 7 Haziran seçimleri sadece ülkemiz açısından değil dünyadaki dengeler açısından da oldukça önemlidir. Yeryüzünde mazlumların sesinin daha gür çıkacağı tarihin başlangıç noktasıdır. BM Genel Kurulunda ”Dünya beşten büyüktür.” diyen bir liderin mesajını daha gür sesle haykırma zamanıdır.

Bizim için önemli olan, ömür tamamlamaktan ziyade ömrümüz boyunca hep dik durmak dik yürümektir. Yeryüzündeki zalim düzene güçten kuvvetten yana olan sisteme artık ülkemizde olduğu gibi format atmanın zamanı geldiği tarihtir 7 Haziran.

Sayın Cumhurbaşkanımızın, Sayın Başbakanımızın Dünya platformlarında cesaretli konuşmalarını izleyenlerin bazıları bu konuşmalardan memnuniyet duymuyor olabilirler. Unutmayalım ki bir zamanlar Türkiye’de de bu cesaretli konuşmaları eyvahlar içinde izleyenler vardı. Artık o eski Türkiye geride kaldı ve yerine yeni bir Türkiye, yeni bir yönetim anlayışı geldi. Eğer milletten aldığımız güce başka başka kurumları ortak etseydik bu yeni Türkiye hayal idi. İnanıyorum bu zalim sistem, adalete dayanmayan, mazlumların işkence ve zulüm altında yaşam sürdürdüğü bir dünya yok olmaya mahkûmdur bunun için beklemeye ötelemeye vaktimiz yoktur. Ecdadımızın bize bıraktığı en önemli miras budur.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset