7. Erol Günaydın Tiyatro Günleri Başladı

7. Erol Günaydın Tiyatro Günleri Başladı

7. Erol Günaydın Tiyatro Günleri Başladı

 

Trabzon'un Akçaabat ilçe Belediyesi'nce bu yıl 7. si Düzenlenen  Erol Günaydın Tiyatro Günleri başladı.

Akçaabat Erol Günaydın Sanat Merkezi'nde başlayan festivalde ilk oyun Çocuğum adlı oyun sahnenelendi. Yönetmenliğini Osman Gümrükçü'nün yaptığı oyunu izlemeye gelenler arasında, Akçaabat Kaymakamı Soner şenel, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, daire amirleri ve  vatandaşlar yer aldı.

Oyun sonrasında konuşan Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel, Akçaabat'ın kültürel ve sosyal yönden bir çok etkinliğe ev sahipliği yaptığını belirterek emeği geçenlere teşekkür etti ve oyun yönetmeni Osman Gümrükçü'ye plaket takdim etti.

Akçaabat Belediye Başkanı şefik Türkmen ise yaptığı konuşmada, Akçaabatlı olan tiyatro sanatçısı Erol Günaydın'ın adını taşıyan tiyatro günlerinin ilçenin sosyal ve kültürel zenginliğini gösterdiğini ifade etti. Başkan Türkmen "Bu yıl Erol Günaydın Tiyatro Festivali'nin 7. sini düzenliyoruz.  Bu festivallerin amacı  ilçemizin kültürel gelişmeye katkı sağlamak, insanlara bir toplum ve yaşam bilimi olan tiyatroyu sevdirmek, şehrin kültür ve sanat hayatını canlı tutabilmektir" dedi.

 

Erol Günaydın Tiyatro Günleri ulusal tiyatro ekiplerinin katılımıyla  9 Mart tarihlerine kadar devam edecek. Biletler Akçaabat belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nden ücretsiz temin edilebilinecek.7.-erol-gunaydin-tiyatro-gunleri-basladi4.jpg

7.-erol-gunaydin-tiyatro-gunleri-basladi.jpg

 

7.-erol-gunaydin-tiyatro-gunleri-basladi1.jpg

7.-erol-gunaydin-tiyatro-gunleri-basladi2.jpg

7.-erol-gunaydin-tiyatro-gunleri-basladi3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler