2.Yaz Futbol Turnuvasında Final Heyecanı Başlıyor

2.Yaz Futbol Turnuvasında Final Heyecanı Başlıyor

Kirazlık ile Koçlu Mahallesi gençleri tarafından organize edilen 2. yaz futbol turnuvasında çeyrek final heyecanı başlıyor.

Kirazlık ile Koçlu Mahallesi gençleri tarafından organize edilen 2. yaz futbol turnuvasında çeyrek final heyecanı başlıyor.31 Temmuz tarihine başlayan ve 22 Ağustos tarihinde oynanacak olan final müsabakasıyla sona erecek turnuvada takımlar mutlu sona ulaşmak için kıyasıya yarışıyorlar. Çeyrek finale yükselen 8 takım kupanın sahibi olmak için sahaya çıkıyor.

Turnuvanın organizasyonunu yapan Osman Başocak örnek bir futbol turnuvası olduğunu belirterek” saha mücadele deden sporcular sporun dostluk kardeşlik bilincine sahipler. Sporcuların tümü aynı mahalleden. Yaz döneminde yurt dışından tatil için gelen gençler ile yetişkinlerin de bu organizasyonda yer aldılar” dedi. Başocak turnuvada şampiyon ve dereceye giren takımlar çeşitli hediyeler verileceğini sözlerine ekledi. Turnuvada çeyrek final karşılaşmaları Pazartesi şu şekilde oynanacak, Koçluspor-Real Varaspor ( 19.00), 2013 Kirazlıkspor-Koçlu Gençlik, (20.00),1461 Kirazlık –Fetihspor (21.00), Kirazlıkspor-Legaspor (22.00).Turnuvaya aynı köyden 12 takım katıldı.

futbol-turnuvasi-(2).jpgfutbol-turnuvasi-(1).jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor