15 Temmuz Fotoğraf Sergisi

15 Temmuz Fotoğraf Sergisi

15 Temmuz Fotoğraf Sergisi

Akçaabat  AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından, 15 Temmuz gecesi gerçekleştirilmek istenmen darbe girişimini anlatan fotoğraf sergisi açıldı.

 

Akçaabat Atatürk Alanında açılandaki serginin açılışına, AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen,Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Akkaya, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Metin Yardım, AK Parti İl Başkan Yardımcısı İrfan Çelik, AK Parti Trabzon Gençlik Kolları Başkanı Halim Yılmaz, Akçaabat Gençlik Kolları Başkanı Sultan Varlık Çelik ve   çok sayıda vatandaş katıldı.

Sergi Açılışında konuşan Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, 15 Temmuz'da milletin büyüklüğünü bütün dünyaya gösterdiğini ifade etti. Köseoğlu "15 Temmuz darbe girişimi Türkiye için bir dönüm noktası olmuştur. Her şerde bir hayır vardır. Bu olay sonrasında her görüşte insanlar bir araya gelmiştir" dedi.

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen ise yaptığı konuşmada,milli iradeyi yok sayarak devletin askerini, polisini ve vatandaşını karşı karşıya getirmek isteyen malum şer güçler Devletimize, Milletimize, Hükümetimize hain bir darbe girişiminde bulunmuşlardır. Seçimle işbaşına getirdiği idaresine sahip çıkan milletimizi, ülkemizin geleceğine sahip çıkan yöneticilerimizi, kahraman polisimizi ve kahraman askerimizi takdirle karşılıyor, tebrik ediyoruz. Birlik ve beraberliğimize tuzak kuranlar, başkasının maşası olarak kullanılanlar elbette yok olup gideceklerdir. Tarih onları, ülkesini satanlar olarak kaydedecektir" dedi.

Akçaabat Gençlik Kolları Başkanı Sultan Varlık Çelik, "15 Temmuz'da milletimize, devletimizin tüm kurumlarına malum çete tarafından  darbe girişimi yapılmıştır. Bu darbe girişiminde şahadete eren tüm şehitlerimize rahmet diliyorum " dedi.

Açılan sergide yeni adıyla Şehitler Köprüsü'nden, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne ve çeşitli yerlerde o anları gösteren birçok fotoğraf yer aldı.

ado_3295.jpg

ado_3301.jpg

darbe-fotograf-sergisi.jpg

darbe-akcaabat-foto.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler