Zokora Resmen Trabzonspor'da

Zokora Resmen Trabzonspor'da

Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde kendisini 4 yıllığına bordo-mavili renklere bağlayacak olan Zokora, resmi sözleşmeyi imzaladı.


Zokora, beraberindeki Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener ile resmi sözleşmeye imza attı. Hasan Yener, "Daha iyi bir kadro yaratmak için yönetim olarak her türlü fedakarlığı yapacağız bildiğiniz gibi bu transferde Sadri Şener'in aktif rol alması transferin sonuçlanması için önemli etkendir.

Yener, "Önümüzdeki günlerde takıma direk katkı yapacak önemli oyuncuların yanında gelecek vaadeden önemli oyuncuları da katkı sağlayacak oyuncuları da alacağız takıma"

Zokora, "Öncelikle Trabzonspor'u tercih ettiğim için mutluyum. Türkiye'nin en büyük kulüplerinden birine geldim. İspanya Belçike gibi liglerde oynadım. Gücümün yüzde yüzünü Trabzonspor için harcayacağım. Burada olmaktan mutluyum. Taraftarların beni son derece mutlu etitğini söylemeliyim. Havalanına indiğimden beri bana sürekli yakından ilgi gösteriyorlar bu benim için ilginç bir gelişme. Daha önceki transferlerimde böyle bir şey olmamıştı hiç" dedi.

"Buraya gelişimi para olarak görmemek lazım. Geçen yıl ligi 2. bitiren bir takıma katkı yapmak için buraya geldiğim için mutluyum. Bunun için buradayım size güç katacağım" ifadelerini kullandı.

Zokora, vatandaşları Kanoute ve Romaric ile ilgili, "Romaric benim yakından arkadaşım. Başkan bilir bunu tabiki. Ben bunları medyadan takip ediyorum" dedi.

Zokora, "Afrika'da bana Maestro diyorlar, ama ben Zokora'yı tercih ediyorum. Çünkü o benim babamın ismi" dedi.

Zokora, Trabzonspor'da 15 numaralı formayı giyecek.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor