Zirvedeki Trabzonlular Buluşuyor

Zirvedeki Trabzonlular Buluşuyor

Trabzon Sanayici ve Girişimci İşadamları Derneği (TSGİAD),Trabzon’da gerçekleştirecekleri ‘Zirvedeki Trabzonlular Buluşuyor’ gecesi öncesinde Varlıbaş Holding CEO’su Erdinç Varlıbaş’ı ziyaret ederek geceye davet ettiler.

Trabzon’a ciddi projeler gerçekleştirmek adına önemli yatırımlar yapan Trabzon Sanayici ve Girişimci İşadamları Derneği (TSGİAD), Haziran akşamı Trabzon’da gerçekleştirecekleri ‘Zirvedeki Trabzonlular Buluşuyor’ gecesi öncesinde Varlıbaş Holding CEO’su Erdinç Varlıbaş’ı ziyaret ederek geceye davet ettiler. TSGİAD Yönetimi Başkan Emre Aksoy ile birlikte İstanbul’da Erdinç Varlıbaş’a gecenin davetiyesini bıraktılar. 

Erdinç Varlıbaş’da memleketi Trabzon’a önemli yatırımlar yaptığını belirterek, geceye mutlaka katılacağını ifade etti. Varlıbaş, “Sizin gibi gençlerin bir araya gelerek böyle bir organizasyonu düzenlemesi beni çok mutlu etti. Bizler Trabzon’umuza gönülden bağlıyız. Trabzon’a yeni yatırımlar getirmek adına, Trabzon’u kalkındırmak adına mutlaka bu geceye katılacağım” dedi.

isadamlari-dernegi2.jpg

TSGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Emre Aksoy, katkılarından dolayı Varlıbaş’a teşekkür ederek, “Sizlerinde desteği ile biz zirvedeki Trabzonlular olarak Trabzon’un başlıca sorunu olan işsizliği çözmek adına Trabzon’a yatırım ve yeni projelerin gayretindeyiz. Trabzon’a yatırım manasında en ufak bir çivi çakana bile minnettar kalacağız. Trabzon bizim başka Trabzon yok, şehrimizi hep birlikte büyükşehir yapacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler