Zeynep Akçaabat'ta

Zeynep Akçaabat'ta

Akçaabatlı Zeynep,kısa süreliğine geldiği Akçabat'ta yoğun destekle karşılandı.

Akçaabatlı genç yetenek Zeynep Birinci , izinli olarak geldiği ilçemizde Akçaabat Belediye başkanı ve Akçaabatlılardan büyük destek gördü.
Akçaabat belediye başkanı Şefik Türkmen ile görüşen Zeynep, başkandan destek istedi.Başkan Zeynep'e gerekli desteği her zaman verdiğini bundan sonrada vermeye devam edeceğini belirtti. Popsatar Zeynep te Akçaabat'ı tüm Türkiye'ye tanıtma fırsatı bulduğunu ve kendisini destekleyen herkese teşekkür ettiğini söyledi.

Akçaabat'ın Demirkapı köyünde 1986'da doğan Zeynep Birinci, Karadeniz Teknik Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği Bölümü'nü bitirdi.
Popstar Alaturka yarışmasında da tüm Türkiye tarafından oldukça beğenilen Zeynep, "Tanıyan tanımayan, destekleyen desteklemeyen herkese teşekkür ediyorum. Umarım Türkiye'ye güzel bir şeyler veriyoruz. Yarışmada anlattığım fıkralarla Trabzon'u ve kendi kültürümüzü tanıtmak da benim için onur verici bir duygudur. İnşallah hemşehrilerimin bana gösterdiği desteğe yarışmadan birinci çıkarak layık olurum" diye konuştu.

Zeynep'e destek vermek için, 3004 numaraya "112" yazıp göndermek yeterli
     

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Kültür Sanat